Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dôvodom rozchodu Martina (37) a Paltrow (41) je nevera!
Zdielať na
Showbiznis

Dôvodom rozchodu Martina (37) a Paltrow (41) je nevera!

Frontman kapely Coldplay mal údajne aféru s nemenovanou asistentkou produkcie televízneho programu Saturday Night Live.

Za rozchod americkej herečky Gwyneth Paltrow a jej manžela, frontmana kapely Coldplay Chrisa Martina môže údajne spevákova aféra s nemenovanou asistentkou produkcie televízneho programu Saturday Night Live.

Nemenovaný zdroj z televízie NBC, ktorá spomínaný program vysiela, uviedol pre denník New York Post, že Martin s asistentkou flirtoval v roku 2011, keď Coldplay v šou účinkovali ako hudobný hosť. "Mal aféru so ženou, ktorá bola v zákulisí. Všetci o tom hovorili, pretože s ňou neskrývane flirtoval na jednej párty po nakrúcaní," uviedol zdroj. Hovorca herečky sa k týmto špekuláciám odmietol vyjadriť. Podľa iných zdrojov zas mala byť neverná Paltrow, ktorá mala údajne aféry s miliardárom Jeffom Sofferom a tiež s právnikom Rickom Yornom. Tieto správy jej hovorca opakovane poprel.

K odhalení faktu, že Gwyneth Paltrow potrebuje sex viac než čokoľvek iné, viac než jedlo, slnko alebo návštevy psychológa, došlo viacmenej náhodou.

V Americkej televíznej show Chelsea Handlera dostala herečka otázku, ktorá bola myslená viacmenej zo žartu. "Viem, že ste závislá na sexe. Môžete mi k tomu niečo povedať?" A nenasledovali žiadne hystorické scény. Nenasledovalo žiadne divoké odmietanie. Gwyneth chvíľu mlčala a potom priznala. VIAC TU.

Gwyneth Paltrow odštartovala kariéru vo filmovom priemysle začiatkom 90. rokov minulého storočia. Verejnosť aj kritiku najskôr zaujala v snímkach Sedem a Emma, veľký prielom prišiel v roku 1999, keď za herecký výkon v snímke Zamilovaný Shakespeare získala Oscara aj Zlatý Glóbus. Zahrala si tiež vo filmoch Talentovaný pán Ripley, Svet zajtrajška, Dôkaz, Iron Man, Iron Man 2, Nákaza, Avengers: Pomstitelia či Iron Man 3. Za hosťovanie v seriáli Glee si vyslúžila televíznu cenu Emmy.

Chris Martin vydal s kapelou Coldplay päť štúdioviek - Parachutes, A Rush of Blood to the Head, X&Y, Viva la Vida or Death and All His Friends a Mylo Xyloto. Už v máji by sa mal dostať do predaja aj ich šiesty album s názvom Ghost Stories. Coldplay majú na konte množstvo ocenení, vrátane siedmich cien Grammy.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie