Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Moderátor Binďo (32) otvorene o rozchode so Zuzanou Haberovou (27)
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Binďo (32) otvorene o rozchode so Zuzanou Haberovou (27)

Ivan Binďo Binďas dostal kopačky od Zuzky Haberovej. A to nie je nikdy príjemné. Biňďo napriek tomu prehovoril o rozchode.

Uplynul iba rok a ich láske ako hrom je koniec. Dcéra speváka Pala Haberu - Zuzana Haberová a moderátor Ivan Binďo Bindas sa pred nedávnom rozišli! Čo je dôvodom, však doposiaľ ani jeden z nich neprezradil. "Máme to medzi sebou vyriešené. My sme prežili najkrajší rok v živote a som za to vďačný. Treba obrátiť list. Nevyšlo to a ide sa ďalej," hovorí známy moderátor.

Po boku Zuzany sa však objavil nový muž. Tak ako sa pred rokom vyjadrila v TopStare, že Binďa zbalila ona. Tak sa pošuškáva, že pri rozchode to bolo rovnako a zo spoločného hniezdočka ho vysťahovala. "Cítil som sa tak, ako sa cíti chlap, keď sa s ním rozíde žena. Je to už za mnou," dodal Binďo.

Či je pravda, že Zuzana má nového priateľa, chirurga Mariána, zatiaľ nikto nepotvrdil. Premielanie ich vzťahu v médiách však rozhodne nie je príjemné. "To, že to rieši bulvár, je toho súčasťou. Beriem to tak, ako to je." Nového vzťahu sa Binďo nebojí, avšak momentálne je stále single. "Som typ človeka, ktorý nevie liezť zo vzťahu do vzťahu. Ale nevylučujem nejakú novú priateľku," hovorí Ivan Binďo Binďas.

Do ničoho sa údajne nehrnie a všetko, čo má prísť, príde. "Teraz ani nič nehľadám. Buď niekto príde, nalepí sa, alebo nenalepí. Áno, stále som single," dodal.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie