Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kolaps Vlada Voštinára (49), rozbili mu auto...
Zdielať na
Showbiznis

Kolaps Vlada Voštinára (49), rozbili mu auto...

Moderátor Vlado Voštinár (49) miluje svoje auto a tak sa nemožno čudovať, že sa stal obeťou bláznivého žartu. Plán bol jasný - počas rozhovoru na tému Nového bývania, ktoré Vlado moderuje, mal dobehnúť falošný SBS-kár a oznámiť mu, že mu jeho srdcovú záležitosť na parkovisku niekto oškrel. A takto to vyzeralo v praxi...

"To čierne auto je vaše? Lebo nejaká žena vyparkovávala a značku máte na krivo. Nič sa nestalo len plasty sú trošku pokrivené," povedal Voštinárovi falošný SBS-kár Hugo. Moderátor Nového bývania zostal zaskočený no profesionálne dokončil rozhovor.

Nepochybne to v ňom vrelo, srdce búchalo ako splašené, ale Vladko sa zachoval ako pravý profesionál a rozhovor dokončil, dokonca si po ňom s nami zažartoval ale evidentne mu nebolo všetko jedno. Do posledného momentu veril, že ide o žart.

Ale čo ak je to pravda. Táto myšlienka v ňom hlodala, a zneisťovala ho. Naša dispečerka celej akcii dodala punc a jej slová Vlada definitívne zlomili. "Áno, áno. Len sme nevedeli, koho je to auto," povedala dispečerka.

Keď Voštinár vybehol z televízie, namieril si to priamo k svojmu autíčku. To samozrejme netušil, že vonku všetko sníma kameraman ukrytý v kríkoch. Jemu sa podarilo nasnímať moderátorovu bezprostrednú reakciu. POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

"Išiel som tam s takou malo dušičkou, že kto mi rozbil auto. Išlo mi hlavou, mám ja havarijku, zaplatil som všetko? Keď to bude kolegyňa, budem na ňu zlý?" priznal moderátor. Podľa Voštinára je na takýchto žartoch dobré len to, že to nie je pravda.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie