Skoro jasno
16°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Rozruch okolo Mirky Partlovej (28). Stráca sa pred očami!
Zdielať na
Showbiznis

Rozruch okolo Mirky Partlovej (28). Stráca sa pred očami!

Mirka Partlová vystrašila divákov. Chudne, chradne, vyzerá hrozne! Aj to je jeden z novinových titulkov. A tak sme sa Mirky rozhodli spýtať, čo je za jej očividným úbytkom váhy.

Herečka Mirka Partlová je v poslednej dobe stredobodom pozornosti a mnohým robí starosti. Je štíhlejšia než kedysi. "Nechudnem, čo s tým máte všetci," hovorí s úsmevom Mirka, a vysvetľuje, že je to len zdanie. "Mám tmavé rifle, tmavú košeľu. To zužuje a kamera ešte pridáva kilá," dodala Mirka, ktorá sa na špekuláciách a dohadoch o jej chudnutí iba dobre baví. 

Všetkých, ktorí majú strach o jej zdravie však upokojí sama herečka. A my to môžeme potvrdiť. Je síce o niečo chudšia, ale energia a úsmev jej nechýbajú. "Cítim sa dobre, som fit a zdravo sa stravujem," vysvetľuje obľúbená herečka známa aj zo seriálu Panelák.

Vždy bola štíhla a pýšila sa dokonalou postavou, preto aj chýbajúci kilogram je na nej vidieť. Sama to však nepostrehne. "Milujem voľné a pohodlné oblečenie. Takže na týchto veciach zmenu váhy nikdy nezistím."

No a čo je dôvodom, že ručička na váhe trošku klesla? "Veľa lásky," dodala s úsmevom Mirka. Takto by chcela chudnúť zrejme každá žena.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie