Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Herečka Sophia Loren (79). Tu je dôvod, prečo vyzerá tak výborne!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Sophia Loren (79). Tu je dôvod, prečo vyzerá tak výborne!

Sophia Loren. Zrejme najkrajšia herečka 60-tych rokov minulého storočia zavítala do Prahy. Úspešná herečka, ktorá získala aj Oscara, sa ešte dávno pred tým presadila v súťaži krásy. A to bol aj dôvod, prečo prišla do Prahy.

Talianska herečka Sophia Loren bude mať v septembri 80 rokov. Kto by teda v jej veku nechcel takto vyzerať? "Mala som 16 keď som sa presadila v talianskej súťaži krásy a o showbiznise som nič nevedela. Myslela som si že to pôjde samo ale presadiť sa vo filmovom svete je poriadne ťažké. Drela som a som šťastná že sa to podarilo," hovorí Sophia Loren. 

Talianska filmová legenda priletela do Čiech v piatok ráno. Ubytovala sa v prezidentskom apartmáne jedného z najluxusnejších hotelov v Prahe. Počas pobytu má výhľad na Karlov Most či Pražský hrad. "Prahu som zatiaľ videla len z lietadla, ale bol to krásny pohľad. Teším sa na pamiatky," uviedla Loren.

"Prišla som do poroty Miss Taliansko, Ježiš čo to hovorím, Miss Českej republiky samozrejme. Veľmi sa na to teším,"
pomýlila sa slávna herečka. Charizma z nej sála na všetky strany. Na sebe má šperky s briliantami a stále používa ženské zbrane. Vďaka nim jej ležali pri nohách najkrajší muži sveta, napríklad Marcello Mastoianni.

Sophia Loren sa udržuje v kondícii. Vstáva každý deň o 5:30, posilňuje brucho. Je veľa ovocia a pomoc plastických chirurgov nepotvrdila ani nevyvrátila. "O tom sa nebudeme rozprávať. Gény mám po mamičke a stále hovorím, že nejde o to, či ste nádherná a máte dokonalé miery. Záleží na tom, čo vyžarujete," dodala.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar, Martin Krpač

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie