Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Andrea Pálffy Belányi (38): Toto je recept na pamäť, čo zaručene funguje!
Zdielať na
Showbiznis

Andrea Pálffy Belányi (38): Toto je recept na pamäť, čo zaručene funguje!

Zdroj: TV JOJ

Moderátorka Novín o 12-tej Andrea Pálffy-Belányi má teda hlavičku. Ona si pamätá ešte aj to, čo hovorila na maturitách. Ale, vraj aj ju pamäť občas zradí. Tak nie je sama, ale hlavne že sa vie vynájsť.

Niekto sa vyhovára na vek, niekto na chvíľkové okno a tí odvážnejší priznajú, že pamäť nemajú najlepšiu. Naša kolegyňa nám o svojej pamäti čo-to prezradila. "Mám fotogenickú pamäť, ale po rokoch v televízii viem, že sa z toho vykecám. Keďže moderujem a učím sa naspamäť texty, tak mám mozog stále v pohybe," hovorí Andrea Pálffy Belányi.
 
Nuž, kým je mozog v pohybe, tak je dobré a vieme, že v hlave to funguje. Andrea si hlavičku trénuje aj tak, že sa učí texty naspamäť. Ale aj jej to vraj niekedy trvá nekonečne dlho. "Záleží akú tému si čítam, či je to niečo prirodzené alebo skôr odborné," prezradila moderátorka Novín o 12-tej.

Moderátorka sa nám priznala, že aj ju pamäť už zradila. "Stane sa, ale potom je to hlavne o tom, ako sa človek vynájde. Napríklad časť textu preskočím," dodala Andrea. No a keď tú svoju pamäť Andrea tak chváli, aj sme si to otestovali. Pamätáš si svoju maturitnú otázku z literatúry?

"Prehľad literatúry po  roku 1945, to bola pre mňa katastrofálna otázka, úplné peklo," dodala s úsmevom obľúbená moderátorka.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie