Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 10 - Simona Lipovská (19)
Zdielať na
Showbiznis

MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 10 - Simona Lipovská (19)

Predstavujeme vám desiatu z dvanástky finalistiek súťaže Miss Slovensko 2014 - Simonu Lipovskú.

Simona je prváčkou na vysokej škole a vraj patrí medzi najzvedavšie dievčatá v tomto ročníku Miss Slovensko. "Do súťaže som sa prihlásila preto, lebo som chcela skúsiť niečo nové a myslím si, že byť v Miss Slovensko je veľkou prestížou pre každé dievča," myslí si sympatická Simona Lipovská.

V tom má Simona rozhodne pravdu! Navyše ak sú tie dievčatá aj vzdelané, budúcnosť budú mať ružovú. "Jazyky študujem preto, lebo ma bavia. Vždy som bola na jazyky," prezrádza sympatická Simona. Aktuálne je jej druhým najobľúbenejším jazykom, po materinskej slovenčine, španielčina. "Vždy som chcela študovať španielčinu. Na základnej škole som mala angličtinu, na strednej sa pridala aj nemčina a na výške som sa dostala konečne k španielčine," dodala.

Konečne si tam mohla splniť svoj veľký sen. O španieloch sa hovorí, že sú horkokrvní no a Simona o sebe tvrdí, že je veľmi empatická a vie sa vžiť do každého človeka. A tak sa snaží každého rozveseliť ako sa len dá. Ona sama je optimistka a život žije zo dňa na deň.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie