Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Barmošová (31) a Horváthová (37) prehovorili o závisti a sporoch
Zdielať na
Showbiznis

Barmošová (31) a Horváthová (37) prehovorili o závisti a sporoch

Je dobre známe, že moderátorka Veľkých novín Lucia Barmošová a moderátorka Kvetka Horváthová sú sestry. Pre Top Star exkluzívne porozprávali o závisti a vzájomnom vzťahu.

Lakomosť je zlá vlastnosť. Medzi súrodencami a najmä v mladšom veku sa však objavuje veľmi často. To je moje! - veľa krát odznelo aj v rodine Kmotorkovcov. "Či som lakomá by vedela povedať moja sestra. Ja som bola vždy štedrá a vždy som sa s ňou delila," hovorí moderátorka Veľkých novín Lucia Barmošová.

Zo sestier Kmotorkových sú dnes zrelé ženy. Jedna je už Barmošová, druhá Horváthová a obe sú moderátorky. A kedže pracujú v dvoch televíziách, tak sú vlastne aj konkurentky. "Kto má súrodenca tak vie, že v tomto vzťahu závisť nemá priestor a miesto. Podporujeme sa, či sa nám darí alebo nedarí," hovorí moderátorka Kvetka Horváthová.

Lucia Barmošová prišla na svet ako druhorodená dcéra. To by mohlo znamenať, že ako menšia mohla mať isté výhody a teda byť aj viac rozmaznávaná. Tu je však opak pravdou a príchod ďalšieho člena do rodiny, sa najmenej pozdával sestre Kvetke. "Lucia sa narodila až keď som mala päť a pol roka. Ja som bola ako jedináčik zvyknutá na určitý komfort. Brala som dovtedy plnú pozornosť rodičov, tak som mala potom mierny problém s delením sa o nich," priznáva Kvetka.

Lucka asi pochopila, že na staršiu sestru bude musieť ísť celkom inak. "Keď niekedy Lucka dostala sladkosť alebo darček, tak si popýtala o jeden naviac, aby mohla dať aj mne," prezrádza moderátorka Kvetka Horváthová.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie