Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neresti hviezd z Paneláku: Čokoláda a cigarety sú ten najmenší problém!
Zdielať na
Showbiznis

Neresti hviezd z Paneláku: Čokoláda a cigarety sú ten najmenší problém!

Aj naše Panelákové hviezdy majú svoje tajné chúťky a neresti.A nie je ich teda málo. Pre magazín Top Star prezradili, aké to sú.

Aj herci majú svoje slabosti a achilovky. Okrem cností, tak ako každý, majú svoje neresti. "Ja mám toľko nerestí, že toľko nemáte ani vysielacieho času. Rád by som sa zbavil fajčenia, možno by som rád obmedzil sladké hlavne vo večerných hodinách," priznal herec Pavol Topoľský.

Maškrtný jazýček má aj jeho paneláková dcéra Zuzka Šebová. "Hlavne sladkosti. Milujem pepermintovú čokoládu a sladké malinovky. Ale posledný mesiac sa s tým už snažím niečo urobiť. Ale so sladkosťami je to veľmi ťažké," priznáva známa herečka z Paneláku.

Aj Luky miluje. Zbožňuje rýchlosť koní pod kapotou. A ani keby čo bolo, tak túto lásku nepustí. "Jazdy v aute by som sa asi nevedel vzdať. To je moja úchylka, často som v aute," prezradil herec Lukáš Hoffman.

Bojovať so svojimi sladkými démonmi sa rozhodla Zuzka Šebová. S očistou začala zhruba pred mesiacom a zatiaľ bojuje statočne. "Tie prvé dni boli ťažké. Je to hlavne o psychike. Človek by možno nemal až takú veľkú chuť, ale keď vie, že by si nemal dať o to viac ho to láka," dodala s úsmevom Zuzana Šebová.

Do kategórie ani za svet patrí Pavol Topoľský. Je zástancom toho, že svoj život si treba užiť. "Tí, čo sa chcú vzdávať, nech sa vzdávajú. Ja sa ani za svet nevzdám. Ani mäsa, ani údeného, ani šalátov. Nielen cez sviatky ale aj počas roka. Žijem len raz," hovorí s úsmevom Pavol Topoľský.
 
TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie