Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po Talente skúša X Factor! Po šoubiznise túži 16-ročné dievča
Zdielať na
Showbiznis

Po Talente skúša X Factor! Po šoubiznise túži 16-ročné dievča

Aneta Tokárová minulý rok doslova očarila porotcov šou Česko Slovensko má talent a tento rok svoj úspech zopakovala aj v X Factore!

Vtedy iba 15-ročná speváčka predviedla talentovej porote to, čo Jaro Slávik nazval: "Videli sme zrodo prvej českej gospelovej hviezdy 21. storočia," vyhlásil po jej vystúpení Jaro.

Tento rok sa rozhodla vyskúšať šťastie znova. "Nervozita je stále rovnáká ako keď som bola v šou Česko Slovensko má talent," priznala trému súťažiaca pred vystúpením. S inou piesňou, no opäť s citom a s talentom, si získala aj porotu X Factoru.

Účasť v šou Česko Slovensko má talent vraj Anete pomohla prekonať trému, ktorú mala pri svojom prvom televíznom vystúpení. "Keďže som už bola v jednej súťaži, tak je to teraz pre mňa lepšie," hovorí Aneta Tokárová, ktorá sa v Talente prebojovala až do takzvaného veľkého tresku no ďalej už nepostúpila. V X Factore má väčšie šance.

Aneta síce v talente nepostúpila do finále, no život jej to zmenilo aj tak. "Bolo to veľmi pekné, že dievča z dediny také niečo dosiahla. Keď idem po ulici, tak si ľudia hovoria: To je to dievča z televízie," dodala sympatická speváčka. Porotcovia X Factoru Anetu vychválili. Držme jej palce aby postúpila ďalej.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie