Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Herečka Diana Mórová (44): Je stále sama, tu je dôvod...
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Diana Mórová (44): Je stále sama, tu je dôvod...

Naša Paneláková Dianka Mórová to poslednou dobou nemá najideálnejšie. Má 44, je bez muža a na všetko sama. Nie je to však koniec sveta, Di sa aj tak usmieva a teraz Vám povie kde ten životný elán nachádza.

Berú ju ako mrchu z Paneláku a často ju súdia aj z článkov, ktoré o nej napíšu noviny! "Keď ma ľudia nakoniec spoznajú, tak povedia: Jéj, Diana, ty si úplne iná," vysvetľuje Diana Mórová, ktorá je jednou z najobľúbenejších herečiek. V súkromí je milá a vždy má energie na rozdávanie. Otázka znie, čo ju robí šťastnou... "Ženu robí najšťastnejšou muž," myslí si obľúbená slovenská herečka.

Napriek tomu, čo tvrdí sa po jej boku už niekoľko rokov neobjavil žiaden muž. "Keď sú ženy samé, tak do nich aj doslovne kopú v novinách tak, ako do mňa. Ale žena sa najlepšie cíti, keď je niekto vedľa nej, chlap! Žena sa môže o muža oprieť, chlap robí ženu ženou. Ja som stále sama a som stále tá zlá," priznáva herečka.

Ako je možné, že úspešná a pekná žena je stále sama? "Ja sa to vlastne už ani sama seba nepýtam." Dana dospela k poznaniu, že aj keď nemá partnera, vie byť šťastná. "Treba si každý deň povedať: žijem len raz. Obliecť sa, namaľovať a povedať si, že som tu preto, lebo mám rada život. Ženy, ktoré nemajú partnerov by si mali povedať, že žijú pre seba, pre kolegov, prácu a to by ich malo tešiť," radí Didi, ktorá je stále usmiata a ako sama tvrdí, život si začala užívať plným priehrštím!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie