Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúce priznanie reportérky TOP STAR: Spala s Brzobohatým!
Zdielať na
Showbiznis

Šokujúce priznanie reportérky TOP STAR: Spala s Brzobohatým!

Zdroj: TV JOJ

O čom iné ženy môžu iba snívať, to sa jojkárke Ivane Šiškovej (31) splnilo. Spala som s porotcami X Factoru, vyhlasuje známa reportérka, ktorá sa venuje šoubizovým témam v relácii Top Star. Dokonca tvrdí, že má aj dôkaz!

"Áno, je to tak. Naozaj som spala s Ondrom, a nielen s ním, ale aj s Otom Klempířom," zdôrazňuje Ivana. Šokujúce je však to, že v tom nevidí vôbec žiadny problém. Vraj ani Ivaninmu partnerovi to neprekáža. Bol totiž pri tom.

"Spal vedľa mňa, čiže videl, že spím s porotcami," tvrdí bez ostychu. Nikomu z Ivaniných kolegov sa však táto správa nepozdávala ako dôveryhodná, nakoľko o Ivane vedia, že vedie slušný život a ani náhodou nemá chuť zahnúť svojmu priateľovi.

"To si fakt s nimi spala???" Pýtali sa neveriacky ostatné dievčatá z magazínu Top Star svojej kolegyne. V tom táto "koťuha" vytiahla z tašky biele tričko, na ktorom mala vytlačenú fotku všetkých porotcov X Factoru a dodala: "Jasné! Tu máte dôkaz! Moje nové tričko na spanie," s veľkým smiechom oznámila Ivana, ktorá sa nedávno zúčastnila ako novinárka stretnutia s porotcami a dostala ako prezent spomínané tričko, ktoré, ako sama tvrdí, bude využívať na spanie.

"Veľmi dobre sa v ňom cítim a rada spávam v takýchto bavlnených tričkách," uzatvára jojkráka, ktorá nachytala svojich kolegov. Ivanine rozhovory s porotcami sledujte v relácii Top Star.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie