Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rýchlo a zbesilo 7? Paula Walkera (†40) nahradí dvojník
Zdielať na
Showbiznis

Rýchlo a zbesilo 7? Paula Walkera (†40) nahradí dvojník

Tvorcovia akčnej snímky údajne najali štyroch komparzistov, ktorí sa podobajú na zosnulého predstaviteľa Briana O'Connera.

Producenti akčného filmu Rýchlo a zbesilo 7 by mali snímku dokončiť s dvojníkmi Paula Walkera a technológiou CGI (computer-generated imagery). Podľa nemenovaného zdroja tvorcovia najali štyroch komparzistov s postavou podobnou Walkerovi, ktorým v postprodukcii pomocou počítačov upravia tvár a hlas, aby sa podobali na zosnulého herca. Touto metódou nakrútia predovšetkým finálne zábery.

Nakrúcanie siedmeho Rýchlo a zbesilo zastavili v novembri po tom, ako predstaviteľ Briana O'Connera Paul Walker zahynul pri autonehode. Paul zomrel vo veku 40 rokov 30. novembra 2013 pri autonehode v kalifornskej Santa Clarite. Paul Walker a jeho kamarát Roger Rodas, ktorý v čase nehody šoféroval, sa v deň tragédie zúčastnili na charitatívnej akcii usporiadanej v priestoroch ich spoločného obchodu s autami Always Evolving. Zábery z nehody nájdete TU.

Americký herec Vin Diesel si zaspomínal na hereckého kolegu a priateľa Paula Walkera, keď zverejnil prostredníctvom sociálnej siete Facebook spoločnú fotografiu so zosnulým hercom, na ktorej sa obaja smejú. "Vždy tu boli momenty, keď sme sa smiali ako deti... Do roku 2013 sme toho veľa stihli. P.S. Zložitosti bratstva a bolestná prázdnota... z jeho straty," napísal k momentke 46-ročný herec. Viac TU.

Práce na filme by mali znovu rozbehnúť 31. marca, pričom scenárista Chris Morgan upravil dej tak, aby vo finálnej verzii mohli použiť scény, ktoré Walker stihol nakrútiť. Podľa spoločnosti Universal ide asi o polovicu z toho, čo mal zosnulý herec pôvodne natočiť. Morgan sa preto snažil vhodne ukončiť pôsobenie Walkerovej postavy. Zástupcovia spoločnosti Universal by vraj boli radšej, ak by ho nechali odísť do dôchodku, ako by ho mali nechať umrieť aj vo filme. Siedmy film z úspešnej akčnej série Rýchlo a zbesilo by mal do amerických kín doraziť 10. apríla 2015.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie