Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Záchvat smiechu v X Faktore! Angelika (53) šokovala vystúpením
Zdielať na
Showbiznis

Záchvat smiechu v X Faktore! Angelika (53) šokovala vystúpením

Má 53 rokov, no vo svojom vnútri sa cíti na podstatne menej. Angelika, alebo teda Angie dokázala svojím nie úplne dokonalým spevom rozosmiať nie len publikum, ale aj porotu, ktorá ju nečakane posunula do ďalšieho kola. Angie totiž rozhodne mala X Factor, čo dokázala aj v nedeľu večer!

"Niekedy sú situácie, kedy musí porota urobiť odvážne rozhodnutie," povedal v talentovej šou X Factor jej porotca Oto Klempíř. Jedným z takýchto rozhodnutí bolo aj jednohlasné áno pre Angeliku Polákovú z Levíc. Čo si budeme nahovárať, tento spevácky výkon bol viac veselý a vtipný ako umelecky hodnotný. Ondřej pri ňom dokonca dostal záchvat smiechu, Sisa sa iba chytala za srdce a Celeste s Otom iba neveriacky hľadeli na energickú speváčku. "Od začiatku sa mi zdala šou X Factor sympatická, zapôsobila na mňa," priznala súťažiaca Angelika.

Aj Angie zapôsobila na porotu, hlavne svojou špičkovou češtinou. "Chcela by som sa zviditeľniť aj tu na Slovensku, lebo väčšinou som pôsobila v zahraničí," hovorí Angelika, ktorá sa ako barová a zábavová speváčka uchytila najmä na západe Európy. "Väčšinou Švajčiarsko, Nemecko. V Holandsku som bola iba mesiac, lebo tam som sa musela stále presúvať s aparatúrou, každý deň sme boli v inom parku," vysvetľuje súťažiaca.

Spevácka súťaž je pre ňu však niečo, čo ešte nikdy nevyskúšala. Prišla skúsila a zvíťazila. Aspoň v tomto kole. Nechajme sa prekvapiť, kam to až dotiahne.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie