Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Luxus Thomasa Kamenára (34). Pozrite sa, kde si užíval!
Zdielať na
Showbiznis

Luxus Thomasa Kamenára (34). Pozrite sa, kde si užíval!

Buchol sa po vačku a vybral sa na parádnu dlhú dovolenku! Reč je o fešákovi z Páli vám to – Thomasovi Kamenárovi. Kde bol, čo zažil, a čo mu na dovolenke spôsobilo ukrutné bolesti sa dozviete v článku.

Moderátor súťažnej relácie Páli vám to – Thomas Kamenár si obul túlavé topánky a pochodil svet. "Nebol som na dovolenke ale na zájazde. 6 týždňov som bol s mojou priateľkou na cestách naprieč Áziou," upresňuje Thomas.

3 týždne vo Vietname, týždeň na Bali a 10 dní v Thajsku. To bola Thomasova trasa, s ktorej si priniesol nielen množstvo fotiek, ale aj zážitkov. Niektoré ale neboli až také príjemné. Napríklad cesta vietnamským autobusom. "Priemerný Vietnamec je vysoký asi 1,5 metra. Ja s mojou výškou dva metre som musel sedieť šesť hodín v malom autobuse a tak som si povedal: Do ri*i, toto bude tvrdé," spomína na nepríjemný zážitok obľúbený moderátor.

Thomas vycestoval za zaujímavosťami a krásami Ázie, ale pritom aj on sám sa stál pre tamojších atrakciou. Veď dvojmetrový dlháň, ten sa nedá nevšimnúť. "Miestni obyvatelia si so mnou robili fotky, že aký som veľký. To bola veľká zábava," dodáva s úsmevom Thomas.

Na Bali sa zase učil surfovať, ale, musím bonznúť, že surfér z Thomasa veru nebude. "Ja som dosť veľký a na surfovanie potrebujete dobrú rovnováhu. Skúšal som to každý deň tri hodiny, ale mal som z toho strašné bolesti. Nemohol som potom už ani stáť a ani jesť," priznáva moderátor. Napriek tomu to neľutuje a už teraz si plánuje splniť ďalšie cestovateľské sny. Láka ho Južná Amerike ale aj Afrika.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie