Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Mladá Vietnamka zažiarila v X Factore, toto je jej príbeh
Zdielať na
Showbiznis

Mladá Vietnamka zažiarila v X Factore, toto je jej príbeh

Sympatická Vietnamka zaujala interpretáciou skladby Run, run, run od porotkyne Celeste Buckingham. Strávili sme deň s rodinou nádejnej speváčky.

Deň s vietnamskou rodinou sme začali celkom netradične -  tradičnými vietnamskými raňajkami - polievkou. Hovädzí vývar s rezancami má dodať silu na celý deň. Obedu totiž Vietnamci nevenujú veľkú pozornosť. Pán Cuong je hlava mladej vietnamskej rodiny, krkom hýbe mama Lan Anh a ich dcéry sú maturantka Quynh Anh a druháčka Viki. Ich cesta za šťastím sa začala na známom bratislavskom trhovisku Miletička. "Kamarát  pracoval na Slovensku a keď sa vrátil domov, tak mi hovoril aká je Slovensko krásna krajina. Tak som sem prišiel aj ja," prezradil otec Cuong La Thai.

Neskôr prišla za pánom Kungom aj jeho manželka s dcérou Quynh An. Mladšia Viki sa narodila už na Slovensku. Dvaja vyštudovaní ekonómovia ako inak začali podnikať s oblečením. To dovážajú z Číny ale aj z Poľska. Biznis však už nejde tak ako pred pár rokmi. Aj preto otec rodiny začal pracovať v reštaurácii. Práca na trhu často v drsných podmienkach sa totiž odrazila aj na jeho zdraví. "Keď je zima tak nejdu obchody tak dobre, ako keď je leto," priznáva mama.

Čo ich však stále drží na Slovensku nie je iba pekná príroda a obľúbené jedlo. Rodičom záleží najmä na budúcnosti ich dcér. Chcú aby vyrastali v lepších podmienkach ako oni. Maturantka Kvin An, ktorú kamaráti volajú po slovensky Ana ale aj Anička by chcela študovať ekonómiu. Využiť chce aj podnikateľské skúsenosti. "Od malička som spievala a vždy ma to bavilo. Stať sa speváčkou je mojim tajným snom," prezradila talentovaná speváčka Quynh An, ktorá zožala pred porotou X Factoru veľký úspech.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/ Martina Karasová

Zdielať na

Najčítanejšie