Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Šokujúce priznanie Buckingham (18) z X Factoru o vzťahu so sestrou
Zdielať na
Showbiznis

Šokujúce priznanie Buckingham (18) z X Factoru o vzťahu so sestrou

Speváčku a porotkyňu speváckej súťaže X Factor, Celeste Buckingham už netreba nikomu predstavovať. Lenže tušili ste, že Celest nie je jediná speváčka v klane Buckinghamovcov?

Celeste má mladšiu sestru. 15-ročná Carmel je tiež nadaná speváčka. "Niekedy, keď sme spolu vonku alebo ona je bezo mňa, tak si myslia, že ona je Celeste a ja som Carmel. Vždy sme vedeli, že sa podobáme. Ale až tak," pýta sa Carmel Buckingham.

No, podoba je naozaj veľká a ani mamu by nemohli zaprieť, lenže existuje čosi, podľa čoho sa dajú rozlíšiť. Podľa ich znamienok na tele. Iba 15-ročná slečna prišla po dvoch rokoch naspäť na Slovensko a tak ako pre Celeste, aj pre Carmel je Slovensko domovom. "Ja som tu vyrástla a toto je môj domov, napriek tomu, že bývam v USA a moja slovenčina nie je moc dobrá," priznáva Carmel.

Za úspechom oboch týchto mladých speváčok stojí mama Zarin. "Je to krásne. Keď spievajú, tak ma to veľmi baví," neskrýva nadšenie mam speváčiek Zarin Buckingham. Kým je Celeste na Slovensku a pracuje ako porotkyňa v súťaži X Factor, Carmel ju pozorne sleduje. Vraj je výhodné mať slávnu sestru.

Celeste je na svoju mladšiu sestru pyšná a Carmel by zase chcela dosiahnuť taký úspech ako ona. Či sa jej tento sen splní, to ukáže čas.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie