Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Diana Mórová (44): Toto je tajomstvo mojej dokonalej postavy
Zdielať na
Showbiznis

Diana Mórová (44): Toto je tajomstvo mojej dokonalej postavy

Diana Mórová je kus peknej ženy a keďže je na očiach verejnosti o svoju postavu sa musí starať dvojnásobne. Vie čo jesť môže, čo nemôže a čo by nemala.

Necvičí, niečo dostala od matky prírody, ale na to čo zje si dáva veľký pozor. Diana Mórová je od hlavy po päty kus peknej a zaujímavej ženy. No udržať si svoju telesnú schránku istú námahu predsa len stojí. "Jedávam zdravé veci. Nejedávam vyprážané, pretože som mala určité problémy. Obmedzila som syry a mliečne výrobky nemôžem jesť," prezradila známa slovenská herečka.

Zoznam toho čo nemôže, alebo nechce jedávať, je ale trošku dlhší. "Pšenica pre mňa nie je dobrá, obmedzila som cukor, alkohol. Aj keď niekedy si dám. Takéto veci urobia s človekom divy," dodala Diana Mórová, ktorá ako dieťa milovala hračky. Ani teraz si ich neodpustí, drží sa však hesla: Všetko s mierou. A nebráni sa ani experimentom. "Teraz som na sebe vyskúšala ryžovú diétu. Vždy som si do nej niečo pridala, či už hrášok alebo kukuricu. Bola to pre mňa taká očista, to vždy robievam keď niekam idem, na dovolenku alebo žúrovať. Funguje to aj vtedy, keď sa cítim chorá," radí herečka, ktorá je známa zo seriálu Panelák.

Didi sa nám pochválila, že možno aj preto sú ona a jej syn Quido v tomto chrípkovom období zdraví. Popri množstve povinností, ktorými je zavalená, jej aj vďaka strave a prínosu energie z nej, stačí 6 hodinový spánok. No dbá aj na pitný režim. "Treba piť veľa vody a s tým mám niekedy problém. Lebo ja si myslím, že keď my baby pijeme veľa vody, tak nás to tak niekedy sfúknem" dodáva herečka.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie