Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Sestry Haaasové. Treba na ne zbrojný pas?
Zdielať na
Showbiznis

Sestry Haaasové. Treba na ne zbrojný pas?

Celý svet vie, že máme najkrajšie ženy. A keď sa keď sa rodičom zadarí mať doma ozajstný skvost, prečo nie rovno v troch kópiách? Takto sa rozhodli rodičia Haasovci, ktorých dcéry Iveta, Zuzana a Monika im robia skutočnú radosť.

Sú tri, sú krásne a úspešne! Sú sestry a otec musel mat poriadny problém, odháňať od nich nápadníkov! Ako sa vraví, na toto už treba mať zbrojný preukaz. Ivetka, Monika a Zuzka sa vybrali na dráhu umenia. Otec je na nich pyšný a pochvalami na ich adresu nešetri ani dnes.

Nuž, ale ako správny otec, musí mať aj pevnú ruku. "Keď je zle, tak nám píše a vyvoláva a popri tom aj nadáva," prezradila herečka Iveta Haasová. Nedajte sa ale spliesť, že sestry Haasové sú len tri! Otec sa postaral aj o pokračovateľov rodu. "Otec má ešte dvoch synov. Doma nás veľa nie je, on si urobil synov inde, aby bol spokojný," dodala s úsmevom druhá sestra Zuzana Haasová.

Vráťme sa ale ešte k detstvu týchto krások. Mať doma tri malé princezničky musela byť v istých situáciách aj poriadna makačka. Existovala medzi nimi žiarlivosť? "Žiarlivosť nie, ale čo sa týka trojky, jedine keď bola Monika bambuľka, tak bola uprednostňovaná," spomína Zuzka.

Dnes sa sily vyrovnali a kráľovskú korunu si vybojovala najstaršia Ivetka. "Teraz sme vyrovnané a Ivetka je šéfka, lebo je najstaršia. Ona je veľmi harmonická, vyrovnaná, kľudná, vždy sa dohodneme a nakoniec je to aj tak tak, ako to chce Ivetka," prezradila Zuzka Haasová, ktorá je známa zo seriálu Panelák.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie