Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
George Michael (50) fajčil marihuanu až 25-krát denne
Zdielať na
Showbiznis

George Michael (50) fajčil marihuanu až 25-krát denne

Zdroj: SITA

Britský spevák George Michael sa rozhodol skoncovať s užívaním drog. Dôvodom je niekoľko dopravných nehôd, ktoré sa mu takmer stali osudnými.

50-ročný interpret sa vo viacerých rozhovoroch netajil tým, že každý deň fajčil marihuanu. Niekedy si vraj zapálil aj 25 ráz denne, na čo doplatil napríklad v roku 2010, keď pod vplyvom marihuany narazil autom do obchodu a následne strávil osem týždňov za mrežami. "Viem, že som si zaslúžil ísť do väzenia. Hovoril som si iba 'skloň hlavu a nauč sa s tým žiť'. Ohromila ma láska a podpora, ktorú mi prejavovali fanúšikovia," vyznal sa hudobník v rozhovore pre magazín Big Issue. Spevák navyše v roku 2013 prekonal komplikovaný zápal pľúc a o niečo neskôr sa stal účastníkom ďalšej dopravnej nehody.

Podľa vlastných slov sa však už závislosti od drog celkom zbavil. "Úplne som s tým prestal. Rozhodol som sa zmeniť život a nedotkol som sa toho dobrý rok a pol," uviedol a zároveň dodal, že drogy úspešne vymenil za seriály. "Sledujem seriál Coronation Street, predovšetkým preto, že je zábavný. Aj keď sa zdá byť život v ňom tragický, je to stále zábavné," vyjadril sa na adresu britskej soap opery, ktorej prvú časť odvysielali 9. decembra 1960.

George Michael sa narodil 25. júna 1963 v Londýne. V roku 1981 založil duo Wham!, v ktorom s ním pôsobil aj Andrew Ridgeley. Formácia sa preslávila hitmi ako Wake Me Up Before You Go-Go, I'm Your Man či Last Christmas. V roku 1987 Michael vydal sólový debut Faith, po ktorom nasledovali nahrávky Listen Without Prejudice Vol. 1 (1990), Older (1996), Songs from the Last Century (1999) a Patience (2004).

Sedemkrát sa dostal na čelo singlového UK Chartu a osemkrát na prvé miesto amerického singlového rebríčka. V roku 2008 ho magazín Billboard zaradil na 40. miesto rebríčka 100 najúspešnejších interpretov všetkých čias. Počas kariéry získal napríklad tri Brit Awards, štyri Ivor Novello Awards, tri American Music Awards a dve Grammy.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie