Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Adela Mojžišová (27) z Ochrancov: Návaly úzkosti a depresie
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Adela Mojžišová (27) z Ochrancov: Návaly úzkosti a depresie

Seriáloví Ochrancovia majú nové posily. Hercov Juraja Hrčku a Adelu Mojžišovú. Obaja sa museli popasovať s veľmi neľahkou úlohou. Ukážeme vám, ako im to išlo.

Herečka Adela Mojžišová sa objavila v seriáli Ochrancovia. "Cítim strašné návaly úzkosti, mám depresie a pocity strašnej samoty," odznelo z jej úst v seriáli. Nebolo to však priznanie k žiadnej chorobe. Aj keď niektorí z jej kolegov majú na vlastnej koži prežité slová ktoré čítala zo scenára. Patria k nim Bára Basiková, Petr Muk či Miloš Kopecký. Pliaga, ktorá postihuje mužov aj ženy sa volá maniodepresia a teraz sa s ňou bližšie zoznámila nielen ona ale aj jej herecký kolega Juraj Hrčka

"Je to choroba o ktorej trošku aj ja niečo viem, poznám niektorých ľudí, ktorí ňou trpia. A niečo som o nej aj čítal. Chorobu sprevádzajú výkyvy nálad, človek niekedy nevie. Príbeh, ktorý hráme, je napísaný podľa skutočnej udalosti,"
hovorí o neľahkej úlohe herec Juraj Hrčka.

Juraj a Adela stvárňujú manželský pár, ktorý sa snaží prekonať túto poruchu, odborníkmi označovanú aj ako chorobu kreatívnych ľudí. "Myslím si, že u hercov to býva ešte častejšie. Prepadáme rôznym zmenám nálad, tak myslím, že niekde v sebe to aj tak trošku mám skryté," povedala herečka Adela Mojžišová.

Zhromažďovať informácie, komunikovať s ľudmi - aj takto vyzerá príprava herca na výkon svojho povolania. Obzvlášť ak ide o takúto chúlostivú tématiku. No a všetky zozbierané informácie zúžitkovali herci na pľaci.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie