Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 1 - Lucia Semanková (22)
Zdielať na
Showbiznis

MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 1 - Lucia Semanková (22)

Dvanásť finalistiek sa v týchto dňoch intenzívne pripravuje na veľké finále. My vám ich postupne všetky predstavíme v našom seriáli. Začneme finalistkou s číslom 1 - Luciou Semankovou.

Pochádza z Bardejova, má 22 rokov a 179 centimetrov. A je to najvyššia finalistka tohto ročníka Miss Slovenska. "Do Miss Slovensko 2014 som sa prihlásila preto, lebo to bola výzva. Ja som človek, ktorý má rád výzvy a rád skúša nové veci," hovorí finalistka číslo 1- Lucia Semanková.

Lucia je bezprostredná a veľmi milá a bez problémov na seba prezradí asi čokoľvek. Medzi jej záľuby patril tanec. "Tancovala som od malička, tanec a spev to ma sprevádzalo vždy. Venovala som sa folklóru, modernému, spoločenskému tancu, muzikálom, chodila som na umeleckú školu," dodala.

Možno práve vďaka tancu má Lucia postavičku ako lusk a ako sama hovorí, zjesť môže čokoľvek. Tuk sa na nej akosi neukladá. Dnes sa už tancu nevenuje, no zaujíma ju iný druh umenia. "Venovala som sa spevu a potom cestovaniu. Prestala som sa tomu venovať, ale rozmýšľala som, že by som sa k tomu vrátila," prezrádza sympatická Lucia.

Cestovanie je ďalšou Luciinou vášňou. Precestovala už takmer celú Európu a ako jedna z mála ovláda grécky jazyk. Momentálne priateľa nemá a ani ho nehľadá. Naposledy totiž žila v Anglicku, odkiaľ pricestovala späť na Slovensko iba kvôli súťaži Miss Slovensko.

Lucia vyštudovala hotelovú akadémiu a v rámci nej obchod, podnikanie a cestovný ruch. Jej srdce však piští za slnkom, teplom a morom a takéto krajiny ju lákajú najviac. No rada by sa išla pozrieť aj na východ. Možno si aj tam nájde priateľa a naučí sa po činsky. Ktovie.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie