Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Diana Mórová (44): Pravda o mojich aktoch
Zdielať na
Showbiznis

Diana Mórová (44): Pravda o mojich aktoch

Diana Mórová je ako sa povie "kus" baby. Ale okrem toho kusu, je aj matka a to skutočne zodpovedná. A nechala by sa taká zodpovedná a vzorná, avšak sexy mama nahovoriť na nafotenie aktov?

Je idolom mnohých žien, je snom množstva mužov. Diana Mórová je ženou za ktorou sa jednoducho musíte otočiť. a Tak keď sme ju mali pred objektívom fotoaparátu, otázka: či by niekedy nafotila akty? sa ponúkla sama. "Asi neviem, podľa toho čo by to bolo. Ale ja som sa už dosť fotila a myslím, že v určitých predstaveniach dokonca polonahá. Myslím, že to už stačí, kto už by sa na mňa pozeral," prezradila slovenská herečka.

Veru tých by bolo. Diane postavu závidia mnohé ženy. Aj preto sa jej niekedy trošku obnažené fotografie dostávajú na stránky časopisov. Ona to ale nerieši, berie to tak že to patrí k jej profesii. "Je celkom príjemné, keď mi niektoré ženy povedia, že mám dobrú postavu nato, koľko mám rokov. Hovoria tiež, že mám postavu ako dievča, a to ma vždy poteší," neskrýva nadšenie Diana.

Herečka- neherečka, sexy- nesexy. Keď prestane svietiť červená, prepína svoj pracovný mód do módu matka. "Keď nehrám tak som vždy večer doma.  Ráno idem zaviesť syna do školy a do práce kvôli tomu chodím až o 8-mej," vysvetľuje herečka známa zo seriálu Panelák.

Keďže je už Quido školák, doma na nich vždy čakajú úlohy. To sú asi tie chvíle, keď si rodič asi celkom aj s radosťou povie, že je rád, že už to nemusí absolvovať. Mama Diana je prísna, vraj veľmi, čo ale prináša aj výsledky. Obaja majú stanovený režim na ktorí sú naučení, a to nielen malému pomáha zorientovať sa v množstve povinností.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie