Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kerekes (32) otvorene o nahote. Pre toto sa vyzlieka
Zdielať na
Showbiznis

Kerekes (32) otvorene o nahote. Pre toto sa vyzlieka

Vica Kerekeš je mladá herečka, zaujímavá nielen svojim vzhľadom, ale aj odvahou. Jej telo pozná zrejme už asi každý, keďže ako jedna z mála ukázala už takmer všetko. Problém jej nerobí ani prehovoriť o vyzliekaní sa pred kamerou.

Ženské krivky a alabastrovú pokožku mladej ryšavky videlo už mnoho ľudí. Vica prezradila, prečo zo seba bez ostychu dáva dole šaty. "Ja neriešim, keď hrám, či teraz uvidia viac alebo menej. Keď si to vyžaduje rola, urobím pre ňu maximum," priznala Vica, ktorá však už na svoj prístup k nahote neraz doplatila.

"Niekedy si to až neskoro uvedomím. Už sa mi stalo, že ma režisér podrazil. Ukázal viac, ako sme boli dohodnutí. Snažím sa dávať si už na to pozor," priznala herečka. Tvrdí, že všetko je o dohode a komunikácii.

Hoci sa už niekoľkokrát v minulosti popálila, s ukazovaním svojich predností prestať nechce. "Keď dnes niečo robíš, robíš to dušou aj telom. Nahota je prirodzená, už sme toľko toho videli, nechápem, prečo to niektorých dokáže ešte stále prekvapiť," uvažuje Vica.

Pravdou je, že žiaden muž pohľadu na krásne ženského telo nepovie nie. Vica si ho naviac nechala zvečniť aj na sexi fotografiách. Nafotila kalendár, v ktorom sa ukáže na dvanásť rôznych spôsobov. "V kalendári nie som za Vicu, ale je tam 12 žien a každá je iná, lebo erotika pre každého znamená niečo iné," priznáva Vica. Pre herečku je erotika vnútorným sexepílom. "Musí to vyžarovať z človeka, ten však neurobí nič. Buď to v sebe má, alebo nie," uzatvára ryšavka. 

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie