Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Spoveď Pavla Bruchalu (36): Skutočný dôvod prečo som prišiel do JOJky!
Zdielať na
Showbiznis

Spoveď Pavla Bruchalu (36): Skutočný dôvod prečo som prišiel do JOJky!

V médiách sa jeho prestup riešil z každej strany. Fámy, špekulácie, dohady. Pavel Bruchala sa zo Záhorskej Bystrice presťahoval sem k nám na Kolibu. Moderátor preto otvorene prehovoril o tom, kde je pravda.

Vždy zaručené informácie nemusia byť vždy zaručené informácie. Aká je teda pravda o prestupe moderátora Pavla Bruchalu z jednej televízie do druhej. "Lebo som dostal zaujimavú ponuku z Jojky a potreboval som aj zmenu. Ja som ju neinicioval, ono to život tak zariadil. Cítil som nespokojnosť v živote. Prišla možnosť zmeny a ja som ju využil," otvorené hovorí moderátor Pavel Bruchala.
 
Bruchalov prestup by sme pokojne mohli označiť za televízny prestup roka. "Čo píše bulvár, že mám iné podmienky, ako som mal preddohodnuté. Tak sa z toho len usmievam, lebo viem aká je realita. Ale neprezradím ju bulváru, lebo by mi strašne zavídeli," dodáva s úsmevom moderátor, ktorý sa teší aj na nových kolegov.

"Teším sa na nových ľudí okolo mňa, na nové priestory, bude to pre mňa zmena. Lebo keď to človek už robí dlho, aj ho to postupne prestane baviť," myslí si Pavel. Obavy a trému nemá. Nie je začiatočník a vie, že pre diváka je potrebné urobiť všetko. Tento vyštudovaný herec je pred kamerami už vyše desaťročie. "Ja po profesionálnej stránke urobím všetko, aby bol divák spokojný, aj sa to odo mňa očakáva," dodal.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie