Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Spoveď porotkyne Sklovskej (48): Bulvár to poriadne prestrelil
Zdielať na
Showbiznis

Spoveď porotkyne Sklovskej (48): Bulvár to poriadne prestrelil

Speváčka a porotkyna súťaže X Factor, Sisa Lelkes Sklovská je žena mnohých tvárí. Žena, ktorá je pod drobnohľadom médií. TopStar magazín u spevácky vyzvedal, aká v skutočnosti je.

Keď sa verejnosť dozvedela, že Sisa Sklovská bude v porote X Factoru, reakcie boli rôzne. Český bulvár ju dokonca nazval vyzobanou slnečnicou. "Ja som to zobrala s humorom, pretože napísať o mne, že som céčková speváčka bolo veľmi prestrelené," hovorí Sisa.

Mnohí, vrátane nás, si mysleli, že bude prísna a tvrdá. Taká aká je aj sama na seba. "Ja som na to odpovedala, že budem prirodzená Sisa Sklovská, lebo iná ani byť neviem," dodala sympatická porotkyňa.

Tento svoj sľub speváčka dodržala na sto percent. V prvom kole totiž divákom i súťažiacim ukázala, že vie byť aj prísna, ale aj citlivá. "Ja som jedna úplne normálna, prirodzená ale aj spravodlivá. Ale som aj prísna, lebo ja som v porote hlavne za tú technickú stránku," dodala slovenská spevácka diva.

A tak si s radosťou pozrela aj prvý zostrih X Factoru a tešila sa z pozitívnych reakcií, ktoré dostávala od svojich aj dávno zabudnutých známych. "Veľmi som sa na  to tešila, aj som bola napätá ako struna, lebo som bola zvedavá, ako to bude vyzerať v tom konečnom štádiu v televízii," prezradila porotkyňa. Vyzerá to dobre. Hneď v prvom kole bozkávala súťažiaceho. Ale to je jednoducho Sisa - bezprostredná a priama.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie