Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Na skle maľované je späť a vo veľkom štýle!
Zdielať na
Showbiznis

Na skle maľované je späť a vo veľkom štýle!

Anjeli, čerti, zbojníci a Jánošík. Všetky tieto postavy nájdete v legendárnej inscenácií na Skle maľované. Tá opäť ožíva pod taktovkou Jána Ďurovčíka.

Na skle maľované, kultový slovenský muzikál v réžii a choreografii Jána Ďurovčíka, ktorý znova ožíva v Divadle Tower Stage a v slovenských mestách v skutočne zábavnej verzii. "Táto inscenácia prináša nových účinkujúcich a dúfam, že aj nových divákov," hovorí herec Peter Topoľský.

"Ide o predstavenie, ktoré už bolo inscenované na Novej scéne. Hrali sme to asi tri alebo štyri roku dozadu, ide o obnovenú premiéru," dodala herečka Zuzka Tlučková.

"Nič nové pod týmto slnkom, pretože zbojníci tu boli a stále tu aj sú. Týmto ich srdečne pozdravujem," zavtipkoval Ivan Vojtek. V úlohe Jánošíka sa môžete tešiť na Janka Slezáka, ďalej uvidíte Martu Sládečkovú, Zuzanu Tlučkovú, Katarínu Hasprovú, Ivana Vojteka,  Pavla Topoľského, Karola Čálika, Romana Fédera,Martina Hudeca  a mnohých ďalších.

Muzikál pre malých i veľkých. Čaká Vás neopakovateľný zážitok a to všetko už v marci v Divadle Tower Stage v Bratislave a v slovenských  mestách: Námestovo, Martin,Banská Bystrica,Spišská Nová Ves, Rimavská Sobota, Košice, Humenné, Bardejov a Liptovský Mikuláš.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie