Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Súťažiaci Tomáš Kováčik (18) dojal celé Slovensko
Zdielať na
Showbiznis

Súťažiaci Tomáš Kováčik (18) dojal celé Slovensko

X Factor nie je iba o hľadaní novej speváckej hviezdy, ale aj o ľudských príbehoch. Niektoré dokonca dokážu dojať aj prísnu porotu.To sa podarilo aj Tomášovi Kováčikovi.

Príbeh malého Tomáša sa dotkol sebavedomej a ráznej Sisi Lelkes Sklovskej, ktorá neváhala a vyšla na pódium, aby mu osobne vyjadrila podporu. Tomáš má 18 rokov a študuje, aby z neho bol autoopravár. Okrem toho má aj jednu veľkú vášeň a tou je spev. "Určite pop, rnb, dance. To mám najradšej," prezradil Tomáš, ktorý sa rozhodol skúsiť šťastie v speváckej súťaži. Podľa jeho slov, sa prihlásil hlavne kvôli kamarátom a jeho otcovi. "Chcem dokázať svojmu otcovi, že mám na to robiť hudbu," povedal Tomáš po vystúpení v talentovej šou X Factor.

Takto sa Tomáš predstavil porote a tú jeho príbeh okamžite zaujal. Je to príbeh ako z rozprávky. Otec synovi neverí, mama ho podporuje a tak sa vyberie na skusy do sveta, aby dokázal, že v tom čo má rád je naozaj dobrý. Našťastie na svojej ceste stretáva dobrých ľudí, ktorí mu v naplnení jeho sna pomáhajú.

"Musím poďakovať starostovi obce Ružinná, pretože bez neho by som sem nemohol prísť," povedal pred porotou Tomáš. Starosta totiž talentovanému chlapcovi bez váhania dal peniaze na autobus, aby sa mohol dopraviť do Bratislavy, kde porotu ohúril svojím výkonom. A tak sa stalo, že si Tomáš ako prvý a zatiaľ jediný súťažiaci vyslúžil nie len potlesk a štvornásobné áno, ale aj pusu od porotkyne.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie