Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Herečka Kerekes (32) zvádza aj Profesionálov!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Kerekes (32) zvádza aj Profesionálov!

Nestyda, Konečná stanica či Muži v naději. To sú filmy, ktoré preslávili slovenskú herečku s maďarskými koreňmi Vicu Kerekes. Táto sexica už pobláznila hlavu nejedného chlapa. A Topstar zistil, že sa najnovšie dala na seriál...

Slovenská herečka maďarskej národnosti Éva Vica Kerekes si to namierila na policajnú stanicu. "Hrám podporučíčku Evu Šivošovú. Moja postava príde a rozprúdi chlapov. Budem hrať v dvoch dieloch a dúfam, že ma príjmu," prezrádza Vica, ktorá dostala celkom veselú úlohu. Aká je teda Eva z Profesionálov? "Je taká herečka. Hrá na všetky strany, používa ženské zbrane a ide jej to veľmi dobre," prezradila Vica, ktorá je novou hviezdou Profesionálov.

Na pľaci si rozumie aj s kolegami, ktorým zvádzanie ryšavky zrejme dáva poriadne zabrať. "Už som natáčala jednu scénu a kolegovia sú úžasní. Podporovali ma a držali mi palce," hovorí herečka, ktorej to v policajnej uniforme veľmi pristane. Málokto však vie, že ju chcela nosiť častejšie.

Plány z minulosti odtajnila všetkým. "Prihlásila som sa na policajnú akadémiu, chcela som byť inšpektorkou, ale neprijali ma." Dôvodom bola nielen policajná uniforma, ale lákalo ju dobrodružstvo. "Povedala som si, že to skúsim. Mám v sebe niečo dobrodružné. Neviem čo by sa stalo, keby ma na školu prijali. Žiaľ, pohorela som na psychologických testoch," priznala.

Vica si to v úlohe policajtky užíva. Boli sme zvedaví, či ju medzi profesionálmi uvidíme aj v niečom odvážnejšom. "Pozrite sa na moju uniformu. Mám na nej zapnutý aj posledný gombík," dodala so smiechom populárna herečka.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie