Polojasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Dango Dangl (39) komanduje ostatných hercov
Zdielať na
Showbiznis

Dango Dangl (39) komanduje ostatných hercov

Kukátko je prvý javiskový sitkom a jeho herecké obsadenie zaručuje úspešnú pondelkovú zábavu. Zatiaľ čo herci na pódiu hrajú, Dano Dangl si pohodlne sedí na stoličke a vydáva pokyny, ktoré musia herci splniť. Ale nie je to také jednoduché, ako sa zdá!

Dano Dangl stojí za úspešným sitkomom Kukátko, ktorý vzniká bez presného scenára a navyše do neho Dano počas tvorby zasahuje. "Tým, že herci majú svoje charaktery, je to podobné ako sitkom Profesionáli, ale oni sa navzájom musia prekvapovať a robiť si zle," hovorí Dano, ktorý dodáva, že je to pre neho experiment.

Jasné, sedieť za stolíkom na vyhriatej stoličke, smiať sa a vyrušovať, to by sa páčilo každému! "To tak vyzerá, ale pre mňa sú tie dve hodiny, počas ktorých sa jedna časť natáča, jedna sústavná koncentrácia," prezradil Dano, ktorý je nielen herec ale aj scenárista.

Dano má totiž počas nakrúcania hneď niekoľko úloh, ktoré musí dokonale zvládnuť. "Ja sa dorozumievam s réžiou, ktorá dáva von grafiku, ktorá sa ukazuje divákom, aby chápali čo sa bude diať a aké dávame hercom pokyny. Musím tiež dávať pozor na to, čo hovoria, aby som im to mohol kaziť," prezradil herec.

Až také jednoduché to teda nemá. Síce nemusí stáť na javisku a hrať, no všetkých musí režírovať. Najdôležitejšie je, že to jeho i ostatných na scéne stále baví. Veď publikum ich odmeňuje búrlivým potleskom.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie