Oblačno
18°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Olympionik Adam Žampa (23) si zahral v Paneláku!
Zdielať na
Showbiznis

Olympionik Adam Žampa (23) si zahral v Paneláku!

Adam Žampa sa dal na herectvo. Okolo mladého lyžiara Adama Žampu sa po jeho nečakanom úspechu na olympiáde doslova rozpútalo mediálne šialenstvo. Adam dáva rozhovory, fotí sa a najnovšie hrá v Paneláku!

Slovenský lyžiar Adam Žampa, ktorý svojimi výsledkami na zimnej olympiáde prekvapil celý svet, na chvíľku okúsil aké to je stáť pred kamerou. "Je to úplne iné, ako keď to človek pozerá v televízii," prezradil svoje pocity Adam.

Keď má športovec čas, rád si Panelák pozrie a vďaka svojmu úspechu si v ňom mohol aj zahrať po boku Angie a Imra. "Sú úplne v pohode a vidno, že sú profíci, lebo oni ma do toho navnadili, aby som aj ja to vedel hrať. Ale nie je to ľahké, keď je tu toľko kamier," hovorí mladý lyžiar.

Angie dokonca vedela, aká je Adamova prezývka - Šangi! "To vzniklo z Adama Šangalu. A z toho je kratšie Šangi," prezradil Adam. Vraj na to reaguje, tak ak ho stretnete, pokojne ho tak oslovte. "Tento Panelák si veľmi rád pozriem, lebo sám som zvedavý, ako to bude vyzerať na obrazovke," neskrýva nadšenie slovenský olympionik, ktorý priznáva, že záujem o jeho osobu stúpol. A to hlavne u dievčat! "Áno píšu mi aj na Facebook, ale každý vie, že som zadaný."

Jeho priateľka Danka ho sprevádza na každom kroku a vidieť, že sa majú naozaj radi. "Všade vystupujem s priateľkou a prišla za mnou aj na olympiádu a som rád, že je taká a nemám dôvod to meniť," sklamal všetky fanúšičky Adam. Úspech na olympiáde však do jeho života priniesol veľa zmien. "Keby mi niekto predtým povedal, že skončím piaty a šiesty na olympiáde, tak by som tomu neveril," dodal Adam Žampa.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie