Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Herec Nemtuda (26): Pomýlil som si ženu s mužom, mala malé prekvapenie!
Zdielať na
Showbiznis

Herec Nemtuda (26): Pomýlil som si ženu s mužom, mala malé prekvapenie!

Thajsko, krajina slnka a úsmevu. Táto destinácia je lákadlom pre stále čoraz viac Slovenských cestovateľov. Jedným z nich je aj herec Michal Nemtuda, ktorý vyrozpráva jeho zážitky. Šváby, škorpióny, vodopády a ženy s malým prekvapením!

More, slnko, piesok, teplo, cestovanie z miesta na miesto a čas akoby sa zastavil. Mišo Nemtuda si 33 dní užíval v nádhernom Thajsku. "Ja som tam bol prvýkrát v živote. Zažil som také veci, aké som ešte nezažil a videl neskutočné veci," hovorí slovenský herec.

Zážitky, ktoré zažil sa nedajú opísať slovami. Jeden z domácich im ukázal niečo, na čo nikdy nezabudne. "Zobral nás k jazeru s rozlohou 80 kilometrov priamo do džungle a mali sme bývať v bambusovom dome priamo na vode," neskrýva nadšenie Michal.

Žiadna elektrina, telefóny. Nič, čo by rušilo dokonalú, rozprávkovú prírodu. Michal však okrem Koasok, ktoré sa nachádza vo vnútrozemí, pobehal takmer polku Thajska. Navštívil azda každú prímorskú destináciu. Ale Thajsko nie je len o plážach. "Chodili sme sa potápať, chodili sme do džungle, na vodopády, pozerať sa na opice, slony. Thajsko je pre mňa krajina tisícich možností, tam sa človek nemá čas nudiť," spomína na krásne zážitky herec.

A čo sa mu páčilo najviac? "Ľudia, príroda, zvieratá, všetko stálo za každé euro, ktoré som mal vo vrecku. Ja milujem prírodu, nové miesta a aj dobré jedlo. Ochutnal som škorpióna, švába, kobylky, larvy. Chutili ako oriešky."


Táto krajina je ale povestná ešte jednou vychytávkou. Veľmi populárni sú tam shemales, alebo ladyboys, teda muži, ktorú sú na nerozoznanie od žien. "Niektorí vyzerali lepšie ako ženy," priznáva Michal. Keďže tam bol Miško po prvýkrat, aj jemu sa určite stalo, že nie vždy ich rozoznal. Dať sa zlákať takýmto zážitkom, to ale určite nie. "Boli to krásne ženy, ale mali žiaľ jedno malé prekvapenie," dodal s úsmevom slovenský herec.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie