Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Sisa Lelkes Sklovská (48) skončila v nemocnici!
Zdielať na
Showbiznis

Sisa Lelkes Sklovská (48) skončila v nemocnici!

Porotkyňa X Factoru Sisa Lelkes Sklovská má blízko aj k charite. Pomáha deťom aj ich mamičkám v nemocnici v Martine. Benefičný koncert, ktorý zorganizovala bol už týždeň pred jeho začiatkom vypredaný. Ukážeme Vám Sisu, ako ste ju možno predtým ešte nevideli.

Charizmatickú Sisu Lelkes Sklovskú, porotkyňu x Faktoru, určite netreba predstavovať. Na pódiu  v nádherných bielych šatách okamžite zažiarila. Už jej prvá pieseň bola plná emócií, ktorým predchádzala návšteva detského oddelenia v univerzitnej nemocnici

Na jednotke intenzívnej starostlivosti ležia deti s tými najťažšími diagnózami. A práve  týmto deťom Sisa venovala celý koncert, výťažok z neho pôjde na  projekt mama a ja vždy. "Ja to veľmi rada robím a mňa to veľmi teší," prezradila slovenská speváčka.

Deti ktoré ležia na detskom oddelení potrebujú okrem lekárskej starostlivosti aj tú rodičovskú. Výťažok z koncertu pomôže zriadiť izbu pre mamičky, aby so svojimi  ťažko chorými deťmi mohli stráviť čo najviac času. "Hotel pre mamičky je predmetom záujmu spolupráce s Nadáciou Matka a dieťa Turca," vysvetľuje prednosta kliniky prof. Peter Bánovčin.

Na koncerte zazneli nielen operné árie, ale aj moderné pesničky pri ktorých sa bavili aj Martinčania. Na Sisu ako porotkyňu v X Faktore sa  už teraz veľmi tešia.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie