Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Futbalisti Šebo (30) a Weiss (24): Sme radi keď nás ľudia riešia
Zdielať na
Showbiznis

Futbalisti Šebo (30) a Weiss (24): Sme radi keď nás ľudia riešia

Hovorí sa, že žena sa dá vymeniť, ale priateľ ostane na celý život. A to je prípad futbalistov Filipa Šeba a Vlada Weissa, ktorí by o svojom priateľstve zo zeleného trávnika vedeli veľa rozprávať.

Nerozlučná dvojka, ktorú spája hlavne veľké srdce. Priateľstvo Filipa Šeba a Vlada Weissa nerozdelila ani diaľka. Po tom, ako Vladko odišiel do Kataru, jeho kroky nasledoval aj starší kamoš. "Odišli sme a aj prišli spolu. Keď si so správnymi ľudmi, tak je všade dobre," myslí si Filip.

Sú mladí a blázniví. Život si užívajú a ich spoločná fotka v oblečení typickom pre národ, kde Vlado pôsobí, obletela azda všetky slovenské médiá. Pozitívnu energiu okolo týchto dvoch futbalistov by však mohla narušiť vlna kritiky, ktorá sa spustila na plecia Vlada Weissa. Napriek tomu, že nechodí na internet, ani nečíta príspevky, už pred tým, ako opustil Grécko, vedel, že niečo také príde.

"Beriem to tak, ze všetci, čo píšu v negatívnom zmysle, tak si to beriem k srdcu a dáva mi to väčšiu motiváciu. Beriem to z lepšej stránky a snažím sa dokázať, že na reprezentáciu mám," povedal Vlado. V poslednom čase sa aj Filip v médiách dočíta, že je raz tam, raz tam, niekedy aj na dvoch miestach súčasne, i keď, v konečnom dôsledku je úplne inde.

Rovnako, ako Vlado, ani on sa nezapodieva tým, čo sa hovorí, alebo píše. "Keď nás ľudia riešia, to znamená, že nám venujú čas," myslí si Filip. Ako sám hovorí, jeho deň by musel mať ešte o pár hodín viac, aby všetko stihol a ľudia, ktorí stíhajú ohovárať na internete mu vlastne vyslovujú najvyššiu formu uznania. Priateľstvo futbalistov trvá roky. Vlastne to už ani ako priateľstvo neberú, sú si ako rodina.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie