Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
OTO 2014. Programom roka sa stalo Srdce pre deti
Zdielať na
Showbiznis

OTO 2014. Programom roka sa stalo Srdce pre deti

Práca novinára, speváka či herca nie je jednoduchá, a o to viac poteší každá jedna spätná väzba od vás - divákov. Aj tento rok sa uskutočnil galaprogam Osobnosť televíznej obrazovky a aj tento rok sa podarilo televízií JOJ vyhrať niekoľko cien.

Opäť nastal ten čas, aby ste si vybrali svojho najobľúbenejšieho moderátora, moderátorku, televíznu reláciu či program. A tak sa aj v sobotu stalo. Po roku sa opäť všetci novinári, speváci a herci stretli v Slovenskom národnom divadle, aby si prevzali ceny za svoju prácu. V kategórii speváčka roka si sošku OTO prevzala Celeste Buckingham.

Lucia Barmošová si v kategórii Moderátor televízneho spravodajstva odniesla už piatu sošku. "Ďakujem. Teším sa, že sme sa tu tentokrát stretli všetky televízie," narážala Lucia na to, že Markíza anketu OTO v minulosti bojkotovala.

V trojici športových moderátorov tentokrát cieľovou rovinkou prebehol ako prvý Peter Varinský. So športom sa spája aj komentovanie prenosov. V tejto kategórii si sošku prevzal Marcel Merčiak. Pomenovaním seriál roka sa tentokrát môže pýšiť Búrlivé víno.

Za najlepšieho redaktora uplynulého roka označili diváci reportéra Jozefa Kubániho. Patrik Herman si na pódium prišiel po cenu za Osobnosť televíznej publicistiky a Meky Žbirka je spevákom roka.

Najzábavnejším moderátorom sa stal Andrej Bičan a za najlepší zábavný program označili diváci reláciu Milujem Slovensko. Televízia JOJ bodovala aj v kategórii Program roka, a to charitatívnym projektom Srdce pre deti. Skupinou ruka sa stala Fragile. V kategórií objav roka zahviezdil Marcel Chlpík za rolu Paľka v seriáli Chlapi neplačú.

"Cenu týždenníka Život získava Pavol Barabáš!," takto Renáta Klačanská odovzdala sošku do rúk známeho slovenského dokumentaristu. Aj tento rok sa Sieň slávy rozrástla o jedno meno, konkrétne o Juraja Kukuru.

Herečkou roka sa stala čerstvá mamička Helena Krajčiová a v mužskej kategórii zvíťazil Lukáš Latinák. Nuž a galavečer s najvyšším počtom hlasov vyhral Marcel Merčiak.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie