Skoro jasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Andrea Karasová (40): Pravda o mojej plastike
Zdielať na
Showbiznis

Andrea Karasová (40): Pravda o mojej plastike

Naše nedokonalosti, sú naše prednosti, Ale ženy sú často až príliš kritické a potom vymýlajú, čo s tým. Či už je to guľatý zadok, veľký nos, alebo nie najplnší dekolt. Ako je to s herečkou Andreou Karnasovou.

"Jasné! Dám si zväčšiť nos, prsia zmenšiť a zadok zväčšiť aspoň o 2 alebo 3 čísla, na taký černošský," zažartovala si Andrea Karnasová, ktorá však zatiaľ žiadne vylepšenia na svojom tele neplánuje. "Keď si budem chcieť dať zväčšiť uši, urobím to, lebo to tak budem cítiť, budem si myslieť, že je to krásne, moderné a budem sa cítiť lepšie," vysvetľuje herečka.

Takže ani zajačik s veľkými ušami, ani kačička s veľkými ústami z nej nebude. Môže za to jej sebavedomie. "Moje sebavedomie je v poriadku. Som si vedomá toho, čo mi bolo nadelené zhora. Ja moc v týchto veciach nevymýšľam a nešpekulujem. Aj vlasy si pristrihnem len občas, som konzervatívna," hovorí Andrea.

Ale, občas aj konzerva vraj spanikári."Kamera vždy ukáže aj niečo, čo dokonca ani ja sama nevidím v zrkadle. Potom som zaskočená, keď sa vidím v televízii a poviem si: veď to som ja," priznáva herečka.

S pribúdajúcimi rokmi sa však každá žena zamýšľa, ako stále dobre vyzerať. Niektoré volia radikálny spôsob. Andrea by vraj pod nôž nešla. "Asi by som si nedala na tele nič rezať a sekať. Niečo, čo by mi spôsobovalo bolesť. Aj keď mám vysoký prah bolesti. Ale vlastne načo? Veď ženy sú krásne také, aké sú. Krása vychádza z vnútra," zamýšľa sa herečka, ktorá by nechcela mať nič menšie, ani nič väčšie a ani pery. Aj keď toto vylepšenie je v tejto dobe populárne.
A nechcela by mať nič menšie, ani nič väčšie a ani pery, aj keď toto vylepšenie je populárne.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie