Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Módny guru Hornyák (35) radí: Takto si vyberajte čierne šaty
Zdielať na
Showbiznis

Módny guru Hornyák (35) radí: Takto si vyberajte čierne šaty

Malé čierne nesmú chýbať v skrini žiadnej ženy, ide o nadčasové šaty. Ale ako si ich správne vybrať, aby sme sa vyhli módnej faux pas? Poradí módny stylista Marián Hornyák.

Malé čierne. Nadčasovka, ktorá by podľa každého stylistu či návrhára nemala chýbať v dámskej skrini. Ale nie sú koktejlky ako koktejlky. "Stále nie je možno niekomu úplne jasné, aký je ich zámer," myslí si Hornyák.

Aj preto sa môžete ľahko dostať do menšieho spoločenského faux pas. Malé čierne totiž neznamená, že si na seba môžete obliecť akékoľvek šaty čierneho strihu a nič tým nepokaziť.

"Malé čierne šaty, to znamená, šaty veľmi jednoduchého strihu, komfortného, pohodlné, udržiavateľného materiálu," popisuje stylista. Dĺžka takýchto šiat zavisí na aktuálnych trendoch, pôvodne boli v dĺžke siahajúcej tesne nad členky, dnes už sú akceptovateľné aj v mini rozmeroch.

"Nejaké také výstrelkové, alebo tej aktuálnej móde podliehajúce aplikácie, výšivky, rôzne strihy, volány a tak ďalej uberajú na ich nadčasovosti, čo je ich zmyslom, a tak isto aj použiteľnosť na rôzne príležitosti," tvrdí.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie