Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Víťaz Oscara Jared Leto (42) v exkluzívnom rozhovore pre TopStar!
Zdielať na
Showbiznis

Víťaz Oscara Jared Leto (42) v exkluzívnom rozhovore pre TopStar!

Túto cenu venujem aj pre 36 miliónov ľudí, ktorí zomreli na AIDS a tiež pre tých, ktorí pocítili krivdu za to, kým sú alebo koho majú radi. Dnes tu stojím pred celým svetom s vami a pre vás, ďakoval pri výhre Oscara Jered Leto.

"Bola slobodná matka, dospievajúce dievča, ktorej sa podarilo vytvoriť lepší život pre seba a svoje deti. Je to žena, ktorú milujem a tá žena je moja matka, ktorá tu dnes sedí," Takéto vyznanie venoval Jared Leto na odovzdávaní Oskarov svojej mame, kde 42-ročný herec zdvihol cenu za najlepší herecký výkon vo vedľajšej úlohe za jeho úžasnú prácu vo filme Klub poslednej nadeje.

Multitalent, ktorý je za svoje úspechy vďačný najmä svojej mame si v tejto snímke zahral po boku Matthewa McConagheyho, ktorý získal cenu za hlavnú úlohu. A samozrejme mu za to veľkolepo poďakoval. Vo svojom prejave Jared nezabudol ani na hostiteľku večera a svojho staršieho brata Shannona. POZRITE SI PRILOŽENÚ REPORTÁŽ.

Jared Leto si zahral už v mnohých snímkach, ako napríklad Klub bitkárov, Americké psycho, Obchodník so smrťou , či vo veľkofilme Olivera Stonea - Alexander veľký. Zaujímavosťou je, že zatiaľ, čo kvôli úlohe  heroínového závisláka vo filme Requiem za sen schudol takmer 13 kíl, kvôli role Marka Davida Chapmana vo filme Zavraždenie Johna Lenona, naopak pribral 28. Počas oskarového večera žiaril šťastím.

Herec, model, režisér, hudobník, líder skupiny 30 Second To Mars a multitalent, ktorému sa  podarilo získať Oscara! Jared Leto, meno, pred ktorým skláňajú svoje hlavy tí najuznávanejší umelci.

42-ročný Američan však napriek všetkým filmovým úspechom dáva momentálne prednosť hudbe. So svojim bratom Shannonom založil kapelu 30 Second To Mars v roku 1998. Odvtedy sa stali jednou z najobľúbenejších kapiel Ameriky.

Jared sa stal i režisérom dokumentu Artefakt, ktorý mapuje konflikt jeho kapely s nahrávacou spoločnosťou. "Film je o súboji medzi nahrávacími spoločnosťami, o korupcii. O tom, ako sú umelci zdieraní týmito spoločnosťami a aji sne sa my súdili o 30 miliónov dolárov a pustili sme sa do boja s nahrávacou spoločnosťou. Chceli nám zatvoriť ústa, ale my sme povedali nie a sen sa nám splnil," prezradil o filme Jared.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie