Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Porotkyňa X Factoru Celeste Buckingham (18): má kráľovský pôvod?!
Zdielať na
Showbiznis

Porotkyňa X Factoru Celeste Buckingham (18): má kráľovský pôvod?!

Speváčka a porotkyňa speváckej súťaže X Factor, Celeste Buckingham je herečkou. Po prvý krát v živote si vyskúšala, aké to je, stáť pred kamerami. A to v seriáli Panelák.

"Toto bol môj prvý herecký výkon," priznala speváčka Celeste Buckingham. A zvládla ho na výbornú. Stačila jedna skúška, dve ostré klapky a scénka s Imrom bola nakrútená. "Najprv som mala obavy, keď mi zavolali, že idem hrať v Paneláku. Ale potom mi napísali, že budem hrať seba. Tak som sa veľmi potešila, pretože je to ľahšie," priznala obavy speváčka.

Scénka bola jednoduchá, Celeste sa na pľaci stretla s Imrom a ten si chudák myslel, že Celeste je z kráľovskej rodiny. "Niektorí ľudia mi písali: a ty si fakt Buckingham a poznáš kráľovnú a mysleli to fakt vážne," prezradila porotkyňa talentovej šou X Factor.

Nečudo, veď mladá speváčka sa pýši menom, ktoré naozaj znie kráľovsky. "Už som všetkým vysvetlila odkiaľ som a že nepochádzam zo šľachtickej rodiny," dodala Celeste.

Minimálne je jej menom skvelým obchodným artiklom, no Celeste má aj tú výhodu, že na slávnom mene svoju kariéru stavať nemusí. Ona totiž vie spievať! I ona sama sa však v reálnom živote stretávala s tým, že ju považovali za členku kráľovskej rodiny.

Tak či onak, krátka zastávka v Paneláku jej padla dobre. Aj ona totiž kedysi uvažovala nad kariérou herečky. "Keď som bola mladšia, hrala som v aj v muzikáloch," prezradila Celeste, ktorá svoju svoju prvú kamerovú skúsenosť má teda za sebou, a zvládla ju bravúrne.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie