Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Justin Bieber má 20 rokov! Ako oslavuje?
Zdielať na
Showbiznis

Justin Bieber má 20 rokov! Ako oslavuje?

Justin Bieber už nie je násťročný! V nedeľu oslávil svoje 20. narodeniny. Do novej rezidencie v Atlante mu prišiel zagratulovať jeho otec aj s deťmi z ďalšieho vzťahu.

Kanadský spevák Justin Bieber oslavoval dvadsiatku aj s rodinou. Populárny interpret, ktorý sa narodil prvého marca 1994, privítal v novej rezidencii v Atlante svojho otca Jeremyho aj spolu s jeho deťmi z ďalšieho vzťahu - päťročnou Jazmyn a štvorročným Jaxonom. "Všetko najlepšie synu, wau dvadsiatka!," napísal spevákov otec prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Gratuláciu na internete zverejnila aj Bieberova matka Pattie Mallette, ktorá napísala: "Všetko najlepšie, veď viete komu! Ľúbim ťa." Spevákovi rodičia sa rozišli, keď mal dva roky.

Po tom, ako sa Justin Bieber rozhodol predať svoj dom v Los Angeles si jeho susedia vydýchli. Naopak znepokojení ostali obyvatelia americkej Atlanty, kam sa má problémový spevák, podľa najnovších informácií, presťahovať.

Kvôli mnohým problémom mladej celebrity so zákonom obyvatelia, inak pokojnej časti Atlanty, majú veľké obavy z jeho sťahovania. Predstavitelia lukratívneho susedstva Buckhead vydali vyhlásenie, že Bieber je v ich komunite vítaný pod podmienkou, že bude dodržiavať miestne zákony ako všetci ostatní. VIAC TU.

Teraz uvidíte Justina Biebera tak, ako ste ho ešte nikdy predtým nevideli. Miamská polícia totiž zverejnila zábery bezpečnostnej kamery zo zatýkania mladej speváckej superhviezdy. Vidno na nich, ako sa k Justinovi správali policajti, ako aj to, ako sa on správal k nim. POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

Kanadský spevák Justin Bieber sa podľa oficiálnej správy priznal, že na palube lietadla, v ktorom minulý týždeň cestoval z Kanady do amerického Teterboro, fajčil marihuanu a pil alkohol. Správa tiež uvádza, že spevák a jeho otec Jeremy Bieber sa veľmi vulgárne správali k letuške, ktorá nakoniec odišla do kabíny pilotov. VIAC TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/SITA

Zdielať na

Najčítanejšie