Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Viktor Horján (38) porazil rakovinu! Tu je jeho recept
Zdielať na
Showbiznis

Viktor Horján (38) porazil rakovinu! Tu je jeho recept

Viktor Horján, herec, šanzónový spevák a predovšetkým výborný človek, porazil rakovinu. Prezradil nám svoj kokteil proti zákernej chorobe. Vraj nie všetko, čo je zdravé, je aj nechutné.

"Začal som mať problémy s močením. Myslel som si, že má zápal močového mechúra. Nevedeli mi prísť na to, čo to vlastne je. Potom prišli na to, že mám rakovinu," hovorí otvorene herec. 

Viktorovi diagnostikovali rakovinu prostaty, a to v pomerne mladom veku. No tu vidíte srdce energického bojovníka. "Liečim sa už niekoľko rokov. Snažím sa zdravo žiť a verím, že túto zákernú chorobu aj porazím," priznáva Viktor.

Včasná návšteva doktora a následná liečba môže zachrániť život. "Nechcel som podstúpiť chemoterapiu, preto som sa dal na prírodnú liečbu," vysvetlil. Veľmi mu však pomohlo isté exotické ovocie. Viktorov zázrak, ktorý dokáže vyhubiť rakovinové bunky, bohužiaľ u nás nerastie.

"Zistil som, že na Slovensko dovážajú jeden plod, ktorý sa volá graviola. Je to ovocie, ktoré pochádza z dažďového pralesa. Dočítal som sa, že má 10 000-krát silnejší účinok ako chemoterapia a zabíja len nezdravé bunky a tie zdravé necháva," myslí si herec.

Graviola je veľmi chutné ovocie, ktoré si ošúpete ako melón a pokojne si z toho môžete urobiť chutný koktail. "Do mixéru si dávam veľa špenátu, šalátu, zeleru, uhorky, graviolu a veľmi veľa ovocia," priznáva.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie