Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Herečka Petra Polnišová (36) o otcovi svojich detí: Nie je to láska!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Petra Polnišová (36) o otcovi svojich detí: Nie je to láska!

Je to neuveriteľné, ale je to tak! Aj keď to medzi herečkou Petrou Polnišovou a jej partnerom Matthieuom vyzerá na vzťah ako z rozprávky, pravda je niekde úplne inde!

Po tom, čo sa herečka Petra Polnišová v decembri 2008 rozviedla, netrvalo dlho a našla si novú lásku, Francúza Matthieua. Úspešná herečka Petra Polnišová s ním má už aj dve detičky. A vyzerá, že papier o uzavretí manželstva im ani náhodou nechýba. Preto sa môže zdať, že im to v láske klape na sto percent a stále to medzi nimi iskrí ako na začiatku. Lenže, ako to vlastne medzi nimi "iskrilo" na tom spomínanom začiatku. A "iskrilo" to vôbec?

"Neviem, či to bola láska na prvý pohľad, skôr taká sympatia, že som vedela, že mi je sympatický a že niečo tam prebehlo, ale že by som to definovala hneď ako láska...," uvažujúc nedokončí svoju odpoveď sexi bacuľka. Cit, ktorý ňou prebehol sa teda rozvíjal postupne. "Hneď som po ňom neskočila," smeje sa uznávaná herečka, ktorá si dokáže vystreliť aj sama zo seba, čoho dôkazom sú jej výstupy v Kukátku, ktoré môžete sledovať na TV JOJ.

A ak svoj šarm a vtip prenáša ja do partnerského vzťahu, niet sa čomu čudovať, že Petra je svojim partnerom stále milovaná. Hoci nemajú vzťah ako vystrihnutý z romantického filmu, ale žijú skôr reálny život plný spokojnosti. Držíme im palce, aby im to fungoval aj naďalej!

Petra Polnišová vraj nemá problém so svojimi kyprejšími krivkami. Nerobí z toho vedu. Teší sa zo života taká, aká je. Peťa je ale sympoška aj tak! Pristane jej to. Ktovie, keď by schudla, či by si práve neuškodila. "Keď raz schudnem, potom porozprávam, čo mi to prinieslo. Ja už chudnem 20 rokov, takže určite to raz príde," dodala s úsmevom Peťa. POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk, Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie