Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dana Dangla (39) chceli zatknúť na letisku, kvôli zbrani!
Zdielať na
Showbiznis

Dana Dangla (39) chceli zatknúť na letisku, kvôli zbrani!

Pri nakrúcaní čohokoľvek je vždy veľa práce, komplikácií ale aj zábavy. Svoje o tom vie aj scenárista javiskového sitkomu Kukátko Dano Dangl. Pri nakrúcaní filmu o hokejistovi Paľovi Demitrovi totiž slovenských filmárov zatkli!

Práca Dana Dangla sa pomaly ale iste chýli ku koncu. Film o Pavlovi Demitrovi je skoro hotový, už niet čo nakrúcať. Avšak, na otázku, čo najkrajšie počas výroby filmu zažili odpovedať nevedel. "Zažili sme s hokejistami pri natáčaní veľa srandy," potvrdil populárny herec.

To je veľmi všeobecná odpoveď, no nič konkrétne Danovi nenapadlo. Skôr si spomenul na negatívnu udalosť, ktorú zažili. Najhoršia skúsenosť bola podľa jeho slov, keď boli v Kanade. Za oceán, kde mali nakrúcať s hokejistami, sa takmer nedostali. "Skoro nás so štábom zatkli na letisku, lebo sme mali techniku, ktorú oni považovali za strelnú zbraň," šokuje Dano Dangl, ktorý je aj producent a scenárista.

Filmové statívy, kamery, batérie a ktovie čo ešte vyzerali na röntgene veľmi podozrivo a colníkom sa batožina štábu vôbec nepozdávala. "Vypočúvali nás a ja som bol po lete dosť unavený, tak som si začal s colníkov srandu a to sa tam asi veľmi nenosí," priznáva Dano.

Ono sa to nenosí asi nikde na svete, no Danov mozog po dlhokánskom lete pracoval iba na záložný zdroj a ani si neuvedomil, aké problémy môže, nie len sebe, spôsobiť. "Colníci nás zobrali bokom a tam nás trápili asi trištvrte hodinu," ozrejmuje nepríjemnú skúsenosť Dano Dangl, ktorý je aj scenáristom javiskového sitkomu Kukátko.

Našťastie napokon všetko dobre dopadlo a Dano aj s celý štábom smeli vstúpiť na kanadské územie a nakrúcať zábery do filmu. No bolo to len tak-tak. Isté je to, že už nikdy viac si s colníkov Dano srandu robiť nebude.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie