Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Najmocnejšia žena sveta Michelle Obamová (50) opäť hviezdila!
Zdielať na
Showbiznis

Najmocnejšia žena sveta Michelle Obamová (50) opäť hviezdila!

Michelle Obamová, prvá dáma spojených štátov, distingvovaná, večne formálna žena s maximálnym nadhľadom a odstupom? Asi nie. Jedna z najmocnejších žien sveta, verejnosti ukázala, že je tiež iba človekom a pred miliónami divákov si aj zavtipkovala.

"Dámy a páni, prosím privítajte prvú dámu Spojených štátov, Michelle Obamovú," takto privítal Michell v svojej talk šou Jimmy Fallon.

Ak niekomu neodmysliteľne patrí šarm a elegancia, tak je to určite Michelle Obamová. Najnovší dôkaz ponúkla v talk šou Jimmyho Fallona, ku ktorému zavítala po Jayovi Lenovi či Davidovi Letteramanovi.  A to aj napriek šuškande, že jej vzťah s Barackom naozaj škrípe. Potlesk si vyslúžila aj za zmysel pre humor. Svojím hostiteľom, Jimmym, a hercom Willom Farrelom sa nechala nahovoriť na zábavnú skeč. Predviedla sa v nej ako športovkyňa...aj tanečnica...

Ako veselá kopa sa prvá dáma ukázala aj u Davida Lettermana, kde národu predostrela desiatku najzábavnejších vecí o záhradkárčení. POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

Témou číslo 1 u Fallonovho predchodcu, Jaya Lena, bol spevácky výkon pána prezidenta za rečníckym pultom. "Barack má naozaj krásny hlas. Stále mi vyspevuje," priznala v talk šou Michell Obamová.

A nakoniec si pouťahovala aj so seba a svojej rodiny. Ma otázky, či vie prezident Obama variť, odpovedala prvá dáma takto: "Áno áno vie variť, ale nevarí." Za tento výrok si Michell ihneď vyslúžila aplaus.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/ Marcela Gatciová

Zdielať na

Najčítanejšie