Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Starnutie nie je nič veselé, priznáva herečka Čobejová (43)
Zdielať na
Showbiznis

Starnutie nie je nič veselé, priznáva herečka Čobejová (43)

Čím staršie teda zrelšie, tým lepšie! Toto tvrdia fajnšmekri o víne a pár odvážlivcov si to dovolí povedať aj o ženách. So záľudnou otázkou sme sa vybrali do celebritných radov. Tak ako to teda je? Naozaj platí čím staršie, tým lepšie?

"Určite to platí, ale to platí aj o chlapoch, pretože to ocení naozaj chlap, ktorý je starší," hovorí moderátor Veľkých Novín Ján Mečiar. "No zrelšie určite," hovorí herec Milan Lasica.

Trošku inak či skôr podobne to vidí herečka Miška Čobejová. "Myslím si že nie každý to prizná, nemáme to radi. Starnutie nie je nič veselé ani na tom nie je nič veselého ani pôvabného," tvrdí herečka Michaela Čobejová.

Andrea Pálffy Belányi by už nechcela byť ani za svet opäť v koži takej čerstvej 24-ky. "Ja som spokojná s týmto vekom ja si myslím že medzi tou 30 - 40 je to veľmi príjemné. Dúfam ,že to ešte pár rokov bude tak pokračovať," hovorí moderátorka Novín o 12:00 Andrea Pálffy Belányi.

Starnutia sa ani jedna kráska neobáva, no obe vedia, že trend súčastnosti, ktorý diktuje buďme mladé večne, pomaly tlačí na každú z nežnejšieho pohlavia. "Žena nemá byť zrelá, žena má byť krásna, mladá vidíte to vo všetkých časopisoch to je proste trend, aj keď mne sa páčia staré ženy majú v sebe určitú múdrosť a pokoj, že vlastne nič človek nemusí, celkom sa na to teším," myslí si Čobejová.

"To je taký vývoj tej civilizácie, že ženy takých tých rozvinutých krajín sa snažia byť atraktívne čo najdlhšie," hovorí Mečiar. A tento trend dobíja a j mužský svet. Páni sú totiž tiež donútení, starať sa o seba.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie