Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Moderátor Sarnovský (38) mení zamestnanie, pozrite sa
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Sarnovský (38) mení zamestnanie, pozrite sa

Moderátor Veľkých Novín Ľuboš Sarnovský je veľký fanúšik seriálu Panelák. A aby toho nebolo málo, v jednej časti si dokonca zahral.

"Mal som tam náročný text, hovoril som - dobrý večer," opisuje Sarnovský. Vysvetľuje s nadšením Ľuboš, ktorý si strihol zatiaľ len malú rolu.

"Až na pľaci som zistil, kto je mojím hereckým partnerom. Musel som si zapamätať, že tú repliku hovorím až po Kobielskom. Tak preto sme to na tretíkrát natočili," priznáva moderátor. Musíme uznať, že na začiatočníka to bolo skvelé. A radosť mal aj Ľuboš.

"Som veľkým fanúšikom Paneláku, tešil som sa na to nakrúcanie, ale bál som sa, či im to nepokazím. Mám pocit, že Vlado Kobielský si ma vychutnal," dodáva Sarnovský. Dodáva s úsmevom moderátor, ktorý sa síce na pľaci ocitol náhodou, ale teoreticky už  takúto, povedzme že trochu pikantnú situáciu, doma už riešili.

"Stvárňoval som milenca Jakubovej manželky, zábavné je, že asi pred týždňom sa ma môj syn pri jednej scéne v ľúbostnom filme spýtal, že keby som bol herec a zaplatili by mi, či by som sa bozkal s inou tetou. Ja som povedal, že jasné," tvrdí Ľuboš.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie