Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Sexi inštruktážne video! Záchranu budú potrebovať muži
Zdielať na
Showbiznis

Sexi inštruktážne video! Záchranu budú potrebovať muži

Inštruktážne video je už niekoľko dní absolútnym hitom internetu. Poviete si, čo môže byť zaujímavé na inštruktážnom videu, no, pozrite sa sami.

Austrálska letecká spoločnosť povedala, že poteší svojich zákazníkov. A tak ich šéfovia vyzliekli do plaviek nádherné topmodelky a nechali ich, aby predviedli celú letuškovskú zostavu. Zapnutie si bezpečnostných pásov, použitie kyslíkových masiek, prednosť pri nasadzovaní masky, dievčatá mysleli úplne na všetko.

Pri nakrúcaní im pomáhali aj domorodci z Cookových ostrovov. To je ten raj, v ktorom sa sexi modelky po celý čas pohybujú. Domorodci na lodičke napríklad pasažierom predviedli, ako správne sedieť v prípade komplikácií.

Pánske osadenstvo špeciálne ocení tú časť videa, kde dievčatá predvádzali nasadenie záchranných viest. Jediným problémom celého inštruktážneho videa je to, že zrejme neexistuje na svete chlap, ktorý by si po jeho zhliadnutí zapamätal všetky dôležité informácie. Veď uznajte, dá sa pri pohľade na tieto bohyne krásy myslieť na vlastnú bezpečnosť?

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Milan Zamboj

Zdielať na

Najčítanejšie