Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sexsymbol DiCaprio (39): Nechcem byť starým mládencom
Zdielať na
Showbiznis

Sexsymbol DiCaprio (39): Nechcem byť starým mládencom

Americký herec Leonardo DiCaprio nechce ostať starým mládencom. Ako uviedol pre americký program CBS Sunday Morning, oženiť sa určite chce, čaká iba na ten správny moment.

"Myslím si, že každý, teda, nie každý, no ja si to myslím, viete, nakoniec, keď je na to správny čas, celkom určite, áno. Videl som niekoľko zaujímavých manželstiev a niekoľko nezaujímavých," povedal 39-ročný herec.

V programe tiež spomenul ako veľmi ho na začiatku kariéry obmedzoval záujem verejnosti. "Všetko, čo som urobil, sa objavilo v novinách, čo bolo, viete, hlúpe a chcel som sa tomu vyhnúť, no bolo to také, aké to bolo," vyznal sa DiCaprio. Pozornosť médií ho vraj začala obťažovať najmä po úspechu snímky Titanic z roku 1997.

Leonardo DiCaprio si vyslúžil chválu kritiky už na začiatku svojej hereckej kariéry za výkony v snímkach Zo života chlapca (1993), Čo žerie Gilberta Grapea (1993), Basketbalistov denník (1995), Rómeo a Júlia (1996), či Marvinova izba (1996). Celosvetovo sa však preslávil zásluhou blockbusteru Titanic (1997), v ktorom si zahral po boku Kate Winslet. S ňou sa po jedenástich rokoch ukázal aj v romantickej dráme Núdzový východ (2008).

DiCaprio má na konte päť nominácií na Oscara, pričom jednu z nich si vyslúžil výkonom v hlavnej úlohe najnovšieho filmu Vlk z Wall Street a jednu ako jeho producent. Okrem toho ho desaťkrát nominovali na Zlatý glóbus, pričom dvakrát sa mu nomináciu podarilo premeniť na víťazstvo, a to v roku 2005 vďaka snímke Letec (2004) a druhý Zlatý Glóbus získal za výkon vo filme Vlk z Wall Street (2013). Priložené video. 

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/SITA

Zdielať na

Najčítanejšie