Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kate Middleton (32) nosí luxusný diamant od kráľovnej!
Zdielať na
Showbiznis

Kate Middleton (32) nosí luxusný diamant od kráľovnej!

Manželka britského princa Williama, vojvodkyňa Kate vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Po dlhšej prestávke si opäť vyšla do spoločnosti. Synčeka nechala s manželom doma. Veľkou ozdobou je krásy bol aj diamant nevyčísliteľnej hodnoty!

Vojvodkyňa Kate bola na gala večeri v Národnej galérii portrétov v Londýne jedným z najžiarivejších hostí. Materstvo jej rozhodne prospieva. V prípade vojvodkyne Kate to nie je klišé ale pravda. V tmavozelených šatách od Jenny Packham vyzerala úchvatne

Novinári si okamžite všimli nápadný diamantový náhrdelník. Šperk manželke princa Williama na charitatívne podujatie musela požičať samotná kráľovná. Ide totiž o unikát nevyčísliteľnej ceny, ktorú Alžbere druhej ako svadobný dar venoval kráľ indického štátu Nizam z Hyderabadu. Kate sa v Národnej galérii portrétov neobjavila v elegantnej róbe len ako hosť, ale zároveň aj ako patrón tejto umeleckej inštitúcie.

"Len chcem povedať, aká som poctená byť tu s vami v tento večer a oslavovať fantastickú prácu Národnej galérie portrétov. Úspechy galérie  sú výnimočné. Stará sa o jednu z najväčších zbierok portrétov na svete. Táto jedinečná výstava je nevyčerpateľnou inšpiráciou pre nás... No je tiež viac ako len renomovanou atrakciou pre návštevníkov, galéria je pre svoje výskumné programy popredným a dôležitým centrom pre štúdium portrétovania," prihovárala sa hosťom na gala večeri vojvodkyňa z Cambridge.

Kate sa netají tým, že pracovné povinnosti zo svojho programu v posledných mesiacoch vypustila, aby sa mohla venovať maličkému synčekovi. Gala večer, na ktorý stála vstupenka 600 libier, je jednou z mála spoločenských akcií, na ktoré Kate zavítala. Na portréty, aukciu a v neposlednom rade aj na Kate bolo zvedavých až 430 prominentných hostí. Tí mladej vojvodkyni prepáčili aj malé zakopnutie v závere prejavu. "Ďakujem Vám, že ste dnes  prišli a tiež ďakujem za vašu podporu. Dúfam, že ste strávili príjemný večer," zaželala Kate.

Vojvodkyňa Kate  požičaným diamantovým náhrdelníkom demonštrovala, to čo si o nej novinári šepkajú. S kráľovnou Alžbetou II. má dobrý vzťah. Gracióznym vystupovaním a jednoduchou eleganciou je jej Kate aj trochu podobná.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie