Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Gabika Škrabáková (43): Miluje to, čo iné neznášajú!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Gabika Škrabáková (43): Miluje to, čo iné neznášajú!

Každý trávi čas doma rôznymi činnosťami. Niekoho baví to, iného zase ono... Herečka Gabika Škrabáková, ktorej hlas môžete aktuálne počuť v seriáli Prefíkané slúžky má veľmi rada, keď môže upratovať. Ale nie hocičo. Vyberá si!

"Mňa baví robiť s vodou. Veľmi rada umývam riad. Mám síce umývačku, ale keď nie je veľa riadu, tak rada umývam riad rukami. Rada sa v tej vode máčam," priznáva Gabika Škrabáková-Kreutz svoju malú "úchylku" vo vzťahu k vode. Aj preto je pochopiteľné, že napríklad žehlenie jej príliš nevonia. "To nerobím rada," potvrdzuje.

Z domácich prác krásnej herečke lezie na nervy aj moment, keď sa vrátia s rodinou napríklad z dovolenky, pretože si veľmi dobre uvedomuje, čo to pre ňu znamená. "Všetko sa musí vybaľovať a triediť tie veci – biele, farebné, čierne," vyratúva Gabika, ktorá v seriáli Prefíkané slúžky maká v domácnosti až-až, a nielen ako slúžka, ale aj ako milenka pána domu. V súkromí žije v pokojnom manželstve. Má dve deti – Filipka a Markusa, o ktorých sa stará s tou najväčšou radosťou.

Ukrutné bolesti chrbta? Tie herečka Gabika Kreutz Škrabáková veľmi dobre pozná! Teda, poznala. Začala totiž cvičiť a to jej pomáha! POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO. "Ja som mala kedysi zdravotné problémy práve preto, že som málo cvičila. Na chrbáte som nemala žiadnu svalovú hmotu, zhoršilo sa mi to počas prvého pôrodu a teraz sa problémy kvôli druhému bábätku opäť vrátili," vysvetľuje Gabika. VIAC TU.

Celé dni upratuje a zvádza ženatého muža! O kom je reč? O herečke Gabriele Kreutz Škrabákovej! Vtipné je to však len dovtedy, kým tento scenár neprežíva v skutočnom živote, ale iba ako dabingový hlas postavy zo seriálu. Gabika sa totiž stala jednou z piatich prefíkaných slúžok, ktoré zarezávajú v bohatých rodinách v Beverly Hills! POZRITE SI POKRAČOVANIE ČLÁNKU.

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie